IYI GECELER)))Karainci & Epals& Sayk

Yine saat 24.00du gecmis((Ben ancak gunlugumu yazabiliyorum.Once sunu belirteyim bir sure bu bilgisayarimi kullanacagim icin, malesef noktalama isaretleri Amerikan sistemine gore olacak,simdiden ozur dilerim.((((

Bu Pazar sezonun ilk deniz mevsimini actik.Once biraz tekneyle gezdik, denizde de o kadar cok deniz anasi vardi ki once girmek istemedim,yakar diye ama sonra bahceler tarafina gittigimizde denizin dibi cam gibi gorunuyordu,bende dayanamayip atladim denize.)))Once bir oooowwwwwww sesi cikti agzimdan ama 1dakika sonra soguga alisti vucudum.O kadar da soguk degildi ama.Bu sene yaz erken geldi.))) Denize giderken de Sayk’dan Burak Tahmaz ve ogrencilerini gordum,optimist egitimi veriyordu.Gercekten cok iyi oldu ikinci bir kulubun kurulmasi Sinop’a.Boylece ileride cocuklar birbirleriyle de yarisma firsati bulurlar.Rekabet daha cok calismayi kamcilar kisilere.
blankblankblankblankblank

Bugun bizim liseli kizlarla bulustuk.Karainci’ye gittik.Gecen sefer beraber oldugumuzda, hatta arkadas koca dilim pasta yemis ve bende resmini cekmistim ya, o gun bana demisti ki bak birda ki bulusmamizda kilo verip gelecegim . Ve gercektende 4kiloya yakin vermis.Simdi de birdaha ki sefere 3kilo daha verecegim dedi)))Bakalim gorecegiz.))))Afferin vallahi bayagi hizli gitmis)))Bugun de diyette oldugumuz icin ne yiyecegiz diye dusunup durduk,orada calisan gencte illaki kizarmis dondurma yiyin dedi.Sasirdim kaldim tabiii…Hic duymamistim.Getir bakalim ortaya dedik.Harika bir sey geldi ortaya bolustuk.Enfesti,gittiginizde deneyin muhakkak.Bugun Karainci’de Burak’in annesiyle tanistim.Ama vallahi once kardes sandim.Masallah cok genc gorunuyordu)))Bu seferde annesiyle resim cektirdik.Ve bize iyi ki kizarmis dondurma yiyin diyen, Murat’ti da goruntuledim.Sohbetimiz guzeldi,yediklerimizde.Ama gonul isterdi ki o kizarmis dondurmayi soyle tek basima sindire sindire yeseydim ))))))Ama birgun kesin kendimi odullendiririm.))))

Bu aksam da misafirlerimiz vardi.Yegenim Ebru’nun Amerika’dan EPALS arkadaslari gelmisti.Bize de gelin sohbet edelim dedim. Claudine Curry ve Ingrid Arriagada bu aksam konugumuz oldular.Cayimizi cok sevdiler.  Ikaramlarimizida hic geri cevirmediler.Turk yiyeceklerini cok sevmisler.Cok lezzetli herseyiniz dediler.Turkcede ogrenmisler hemen ve telefuzlari cok guzeldi.))) Yarin aksam Ankara’ya donecekler.Gitmeden bir kez daha gorusuruz dedik.

Ve ben de bu saatlerde sizlere gunluk yaziyorum.Yine cok uykum geldi.Ahh birde resimleri yukleyip yatabilsem..))) Haydi iyi geceleeeeeeeeeeer))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.