1Temmuz Kabotaj Bayramı…

Merhaba , yaz geldi, iletişimimiz koptu.Malum şimdi daha çok dışarıda oluyoruz,daha çok geziyoruz.Yarında misafirlerim geliyor kızım eşi ve arkadaşları,onların heyecanı ve hazırlığı var.Bugünde kendi evime taşındım ve modemimle telefonumu bağlattım.Ama maalesef masaüstü bilgisayarım çalışmadı ,büyük uğraşlarım sonunda hatamı buldum.Modemle pc arasına yanlış kablo takmışım))))Şimdi hepsi çalışıyor.

Dün 1 Temmuz kabotaj bayramıydı. Ben de sabahtan denize gittim arkadaşlarımla,deniz harikaydı..Bu sezonun ilk sıcak deniziydi.Dün akşam üzeride  Kabatoj Bayramı için yapılan etkinliklere katıldım.Yer bulmak çok zordu,arkadaşımın aklına geldi gemi resturanta gidip orada hem bir şeyler içtik ,hem de çok güzel gösterileri izledik)))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Önce yüzme yarışı oldu, sonra kürek çekme,sonra halat yarışı yapıldı.Yağlı direk yarışı başladığında biz kalkmak durumunda kaldık.Çünkü yemeğe misafirim gelecekti,her şeyde hazırdı ama yinede izleyemedim. Çok geç saate bıraktılar .Önceden saat 17.00 de başlardı ,şimdi 18.10 da başladı.Milletin akşam yemeği saatine denk geliyor, izleyemiyorlar,yetkililere duyurulur..

Bu arada canımı çok sıkan bir şey oldu. Yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen.

Dün gösterileri izlerken 2 jet ski de dolaşıyordu birinde hakemler vardı.Yarışmacıları takip ediyordu,bir diğeri ise daha büyük bir jet ski ve üstünde 3kişi vardı.Bir ara iyice yanımıza geldiler,aman Allah’ım her yere bira şişeleri koymuşlar açıp açıp içiyorlardı.Ve nasıl kullanıyorlar biliyor musunuz sanki altlarındaki jet ski değilde at..İnanın ara ara şaha kalkıyordu jet ski.Videoya aldım,vaktim olduğunda yükleyeceğim,izleyin diye.Bu arada deniz polisi ve sahil güvenlikten bir botta, devamlı dolaşıyor.Bir ara baktım sahil güvenlik jet ski’nin peşine düştü ohhh dedim uyaracak bir süre takip etti sonra peşlerini bırakıp döndü tekrar kıyıya.Anlamadım neden döndü.Ben saat 18.50de ayrılmak durumunda kaldım,sonra neler oldu bilmiyorum ama gördüklerim hiç hoş değildi(((

Akşam yemekten sonra tekrar çıktık dışarıya. Bu seferde bizim hocalarımız çalıp söylüyordu parkta .Bir sürede onları izledik.Ve yürüyüşten sonrada eve döndük.İşte böyleee.1 Temmuz kabotaj Bayramı Sinop’ta böyle geçti…Bayramınızı kutluyorum,her gününüz bayram tadında geçmesini diliyorum.Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.