Kim ister???????

Önce size cumartesi gününden bahsedeyim. Biliyorsunuz o gün kızım ve arkadaşları geldi. Ama akşam üzeri geleceklerini bildiğimden, bende onlar gelmeden yine denize gittim arkadaşlarımla.Eve yakın olduğu için Romantik İsmail’in oradan giriyor, yürüyerek gidiyor, yüzüyor ve geliyoruz. O günde giderken Romantik İsmail, yine balık artıklarıyla martıları besliyordu. Sizler için videoya aldım izlersiniz diye.

Eveeeet, bir de size ne diyeceğim.Yalnız bu teklifim Sinop’ta yaşayanlar için geçerli.Arkadaşım Sinop Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı, Kim, kimsesiz,yardıma muhtaç kedi,köpek  görse hemen arkadaşımı aralar.Geçen günde mini minnacık bir kedi yavrusu getirmişler daha 1günlükmüş.Şimdi bu sevimli kediye ev arıyor, eğer bakmayı düşünürseniz,ben bunu sahiplenirim derseniz,bana bu web sitesinden ulaşın,size bu konuda yardımcı olayım.Tamam mı???

blankblankblank

romantik ismail | izlesene.com

Haydi bekliyorum mesajlarınızı….Bu tatlı şey ,sizin olsun))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.