kayboluyorum

Kayboluyorum….

 

Merhaba sevgili günlük…Yine bir hafta başı, haftanın bu ilk günü nasılsınız acaba?Nasıl geçti hafta sonunuz?İyi değerlendirebildiniz mi?Benim ki iyi geçti sayılır.Dün sabah bizimkiler erkenden balığa çıkmışlardı,beni de saat 12.00 gibi aldılar, önce hafif bir rüzgar vardı,sonra bir şiddetlendi off aman Allah, neredeyse devrilecektik.Göreceksiniz tekneler denizin üstünde kibrit kutusu gibi duruyor ve sallanıyor,ama yinede yüzdüm biraz,deniz çok sıcaktı.Sabahtan 3kilo kadar balık tutmuşlar ama ,öğleden sonra hiç tutamadık.Sadece 6 istavrit tuttuk.Birde öyle birşey ki çevremizdeki teknelere bakıyoruz,herkes 2şer,3er tirsi tutuyor,bizde tık yok.Devamlı olta değiştirdik.Yok gelmedi  sanki,bizim tekne efsunlu))))

Akşamda balık kızartma vardı tabii menüde.Ohhh birde güzel kızartmışım ki çıtır çıtır,tut kuyruğundan ye)))3tanede palamut tutmuş eşim,onlarıda kızarttım afiyetle yedik.))))Ayy oruçlu oruçlu canınızı çektirmedim inşallah))))

blankblankblank
Dün akşamda,Sinopale 3.Uluslar arası Sinop Bianeli’nin etkinliklerinden birindeydik.Tarihi Lonca Kapısı’n da yapıldı.12Eylül1980 yılındaki sıkı yönetimde, bazı kadınlarımızın yaşadıklarından esintileri sergilediler mini tiyatroda.Hepsi Sinop’lu olan oyuncuları izlemek güzel olsada,12 Eylül dönemini, tekrar hatırlamak acılarımızı tazeledi.

kayboluyorum
Yükleyen ncabaci. – Yeni sanat videolarını keÅ�fet.

kayboluyorumII
Yükleyen ncabaci. – Sanat ve animasyon videoları.

KAYBOLUYORUM FINAL
Yükleyen ncabaci. – BaÄ�ımsız web videoları.
Şimdi içimden o günlere dönmek istemediğimden,sizlerle dün akşamki resim ve videoları paylaşıp çıkacağım…Hoşçakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.