Bu satırları yazarken…..

Yine saat 1.00 re geliyor.Ben balkonda günlüğümü yazıyorum.Hava çok sakin ,ama serin.Tam eski zamanların ağustos havası.Hani eskiden derlerdi ki Sinop’ta yaz 15 temmuzda başlar,15 ağustosta biter.Tabii o çoooook eskiden di.
Biz bugün yani 23 ağustos günü yine gece denize girdik.Ama bizden başkada kimse yoktu.Bu akşam başımı ilk kez sokmadım denize ,hafif öksürüyorumda saçlarım ıslak kalıp daha da fazla hastalanmayayım dedim.Ayy Allah korusun hastalansam kim bakar ki???Bir tas çorba yapıp getirisiniz değil mi??))))Şimdi içinizden diyorsunuzdur,sen gece gece yüz sonrada hastalanırsam ne olur de…Tamam yaa tamam ne kıskanıyorsunuz,istemiyorum çorba filan)))))
Bu akşam ramazan etkinliklerine gittiğimizde İlknur Bey Türk Sanat Müziği Şarkıları söylüyordu.Bende eşlik ettim şarkılarına.Palyoçaların birinin peruğunu alıp resimde çektirdim.Bugün normal bir gündü benim için.Anormal nasıl oluyorsa)))Adrenalimi yükseltecek birşey olmadı))))
Heyecan yok,herşey relaks.)))))

blankblankblankblank
Ramazan olduğu içinde buralarda müzik yok,bağırma çağırma yok,ortamda sakin.2.30 davulcumuz gelir ,uyandırmaya çalışır bizi,ama ben saatimi kuruyorum kalkmak için.Ne ise artık bitirip bende yatayım.Sizlere iyi geceleeeer))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.