karakum

Merhabaaaa)))

Yorgun savaşçı geldiiii.))))) Dünden beri bir koşuşturma, bir koşuşturma, bir telefon trafiği derken yorgunluktan bitap düştüm. Gecede tabii hiç açamadan bilgisayarı güüp yattım)))

Dün önemli bir işimiz vardı onu hallettik))))Siz meraktan çatlayın, şimdi söylemeyeceğim))))Sonra anlatırım detaylı. O işimizi halledince de doğruca denize gittik. Bu sefer değişiklik olsun diye eski Karakum’a gittik.Zaten gittiğimizde 15.30 du. Hemen denize girdik. Ana baba günüydü deniz. Yok yok vallahi  o saatte denize filan gidilmez. Biz hemen denize girdik, yüzdük ve çıktık. İsmail’in yeri daha rahattı vallahi. Tek iyi tarafı duşunun oluşuydu.Mübarek denizde yüzerken bir adam duşa girdi,çıktık,bekledik adam hala duş alıyor.Ama ne alma evinde yıkanıyor sanki..Yanii afedersin bir şey yazacağım,şimdi terbiyem müsaade etmez. Diyeceğim huu amca yeter, ama yüzüne bakıp ta konuşulacak gibi değil. Aldığı duş korkunç,bir ara gidip şikayet edeyim dedim.Adam o kadar yıkandı duşta ama bacakları hala kumluydu..Ne ise sinirim bozuldu, sanırım bir 8-10 dakika sonra çıktı.Ya gerçekten ,kendini bilmez, terbiyesiz insanlar ne kadar çok.(((((
vadofoneblankblankblankblankblankblankblank

Eve geldik, bir başka sıcak, ki benim ev yinede en serini. Akşamda yemeğe davetliydik, kulüpte. Yemek çok güzeldi, insanın sevdikleriyle birlikte olması daha da güzel tabii. Balkonda yemek yediğimiz halde hiç esmiyordu. Yemekten sonra serinleyelim diye Seyir  Cafe’ye gittik. Her yer doluydu, ne ise bize bir masa buldular, oturduk. Ohhhh püfür püfürdü vallahi, arkadaşım benim şalımı aldı, üşüdü de))))

Yiğit’ciğim bize servis yaptı yine. Dün akşam onu daha bir takdir ettim. Gerçekten, çok çalışkan, sabah 7.30da geliyor saat 1.00 re kadar çalışıyormuş. Aferin ona hayatı çok genç yaşında öğreniyor. Çokta sevimli))Allah yolunu açık etsin ve ileride güzel yerlere gelsin.))

Dün gece Seyir Cafe’nin serinliği evde de bir süre etkisini gösterdi ama saat 4.00de bir uyandım,ter içinde sonrada doğru düzgün uyuyamadım.Bu sabahta Seyit Bilal Hz. Türbesini ve kabristanı ziyarete gittik.Vallahi oralarda çok serindi , camiye de klima takıyorlardı))) Ramazanda geliyor, çok az kaldı. Ramazanla birlikte sıcaklarda azalır inşallah da, bizde rahat rahat oruç tutarız.

İşte böyle sevgili günlük, Nilgün çok yoğundu ve sıcaklarla mücadele etmekten uğrayamadı buraya)))Şimdi hepinize iyi ve serin günler dilerim))))Şöyle püfür püfür esen bir ağacın altında,hamakta sallanıyor olmak ne çok isterdim))))))))Benim ki de hayal işte,başıma güneş geçti galiba))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.