liseliler

Offff OFFFF kömür gibi yanıyorum offff offfffffffffffffffff))))))))))))))

Siz sandınızki ben, Gülşen’nin şarkısını söylüyorum.Tabiiki de değil..Sıcaktan yanıyorum of offffffffffffffffff((((Ya bu ne sıcak ((((
Gece ne yattığım yer belli,ne de gündüz dolaştığım((((Allah biliyorya daha oruça başlayamadım(((87 yaşındaki kayınpederim tutuyorda,daha ben başlayamadım.Derdim yemek değil vallahi,susuzluk.Günde sanırım 3litre su içiyorum.Bakalım kısmetse yarın başlayabilirim,ama kesin değil.Havalar azıcık mevsim normallerine düşse başlayacağım ama????

Eveeeett…Gelelim günlüğüme…Yine 3gün oldu yazamadım.Sevgili günlük yine biz bize kaldık.Dün akşam parklar eskisi kadar dolu değildi.Tanıdık simalar çoğunluktaydı,sanırım misafirlerin çoğu ramazan ayı itibariyle gittiler.Ha bu arada sevgili okuyucularım ramazanınız mübarek olsun.Umarım sizler oruç tutabiliyorsunuzdur.

blankmustafa sandalblank
2 gün önce yani 10 agustosta,bizim liseli kızlarla toplantımız vardı. Bunu 5-6 yıldır hersene yapıyoruz. Özellikle dışarıda yaşayan liseden arkadaşlarımın gelişiyle eskiler daha bir gözümüzde canlanıyor,hasret gideriyorduk.Ama malesef bu sene,dışarıdan gelipte katılan arkadaşlarımız olmadı hepsi Sinop’ta yaşayanlardı.Sade 1 ablamız daha misafir olarak aramızdaydı.Hepsi Sinop’ta olunca değişik pek birşey yoktu.Ama ilginc olan arkadaşımın biri 90 yaşındaki annesini Ümre’ye götürmüştü.Oraların güzelliğini anlattı bize.))Çok duygulanmış birde annesi iyileşmiş?.Güzel bir gündü,çabucak geçti vakit.
Dün de dışarıda yapmam gereken işlerim vardı,onları hallettim,bir kısmınıda bugün hallettim,umarım bir sorun çıkmadan onaylanır)))))Söylemiyceeeeeeem,süpriiiiiiiz))))))
Şimdide saatin 15.00 olmasını bekliyoruz,bir yüzüp geleceğiz.))
Dün akşam ramazan la birlikte belediyenin ramazan etkinlikleride başladı.Tiyatro vardı ,çocuklara yönelik,birde Yılmaz Küçük arkadaşımın müzik şöleni biz çay içtik ve fazla durmadan serin yer buluruz ümidiyle ayrıldık oradan.Bulduk mu???Tabiki hayır((((Bu arada Bld.Baş.Yardımcısıyla ayak üstü konuştuk,pazartesi akşamı Mustafa Sandal Sinop’ta konser veriyor.Birde Edip Akbayram ve Onur Akın’la da görüşmeler sürüyormuş,kim bilir,belkide gelirler)))))
Sevgili günlük şimdilik yazacaklarım bukadar devamını yine bir ara yazarım tamamam mı????Hoşcakalın..Hayırlı ramazanlaaaaaaaar))))
Bu arada merak edersiniz diye yazıyorum,dün gece saat 23.00de Uğur resturant kapalıydı,Barınak’ta 2masa doluydu,Hey Yavrum Hey ve Saray Resturant’ta kapalıydı.Kıyı Bar doluydu,nihavent’te açıktı ilgililenlere duyurulur.)))))

Not:Resimlerin devamını denizden geldiğimde koyacağım((Byeee

Denizden geldim .Su da oyle sicakti ki, serinleyemedim((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Nice post and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

  2. blank

    Thank you so much for following me..))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.