RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI…

Günaydıııııııııııın))))Sabah şerifleriniz hayırlı olsun.Nasılsınız bu sabah? Keyifler nasıl?Üniversite Yerleştirme Sınav sonuçları bugün açıklanıyormuş. haydi hayırlısı diyorum,inşallah istediğiniz yeri tutturursunuz.Ama olmazsada ne olur üzülmeyin,hayatta daha çok sınavlarla karşılaşacaksınız..Umarım herşey gönlünüzce olur.
Dün denize gitmiştikya arkadaşlarla saat 15.00de hava bir sıcak bir sıcaktı ki, denizde ona keza. Yüzemedik doğru dürüst,sanki oruçluymuşuz gibi bir ruh hali çöktü, sanırım sıcaktan.Denizde hamam suyu gibiya ,hiç bizi serinletmedi.
Akşamda yürümeyip Sinop Belediyesi Ramazan şenliklerini izleyelim dedik.Konservatuvar hocalarım çaldı, Zerrin arkadaşımda söyledi,çok güzeldi.Türk Sanat Müziği Şöleninden önce yine çocuklara yönelik eğlenceler vardı.Çok güzeldi,cıvıl cıvıldı her taraf.
Eve girmek istemedi canımız,biraz dolaştık,bu arada ben oruç tutmaya karar verdim)))Kendimi hazırladım.Kitap aldım ,bugün yatıp okuyacağım güya.))))
Gece davulcu geçti,güm güm çalıyor,özlemişim bir bakayım balkondan dedim.Aaa baktım,gece 2.00 davulcu çalıyor,2kızda caddede oynuyor,sonra davulcu oyun havası çaldı davulla,kızlar şıkır şıkır oynuyor))))))))Ben koştum fotoğraf makinamı alayım diye,ama oyun bitmişti))))
blank

sinop ramazan senliklri
Yükleyen ncabaci. – Dünyanın her yerinden videolar.
Sonra saat 3.15 de safura kalktım,diyetisyenimin önerileri doğrultusunda yedim.1litreye yakın sıvı tükettim.Ezanlada yattım.Baktım uyuyamıyorum sıcaktan duş aldım.Allahım dedim bana kuvvet verde rahat rahat oruçumu tutayım.Şimdi 2. duşuda aldım.Devamlı ter boşalıyor sıcaktan.Al sandalyeyi otur duşun altına,kal öylece diyorum)))))İmkansız tabii.Bakalım şimdi saat 11.00 öğleden sonram nasıl geçeçek.Eminim,Allah bir kolaylığını verecektir.))))
Sizin aranız nasıl ramazanla?
Evet sabah haberlerim böyle ben resimleride yükleyip,biraz kitap okuyayım müsadenizle))))Kitabımın adı,Leyla,yazarıAlexandra Cavellus.Bir okuyayım size fikrimi yazarım))))Satan delikanli diyor ki 1 gunde oku, sana ucretsiz yenisini vereyim)))Aslinda okumaya tesvik eder boyle birsey insani, degil mi?
İyi günleeeeeeeeeeer)))))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.