Abbas yolcu….

Pes vallahi…..
Off offf nasıl çalıştım ,nasıl koşuşturdum anlatamam. Ya neden bu sefer böyle oldu anlamadım ki?Bir de 5 gündür artık saat 22.00de yatıyor sabah 5.00-5.30 gibi kalkıyorum,uyku saatlerimde şaştı)))Bu sabah 5.20de bir kalktım o kalkış.Şimdi de saat 23.00 oldu dedim,bir hoşçakalın diyeyim de öyle yatayım))))
Evet sevgili okurlarım Abbas yolcu yarın.Nereyemi gidiyorum önce yarın öğlen İstanbul’a gidiyorum.Çocuklarımı görüyorum yarın gece ve sabahı da,saat 11.45de uçağımız Budapeşte’ye kalkıyor.Evet bu sefer Avrupa Turuna çıkıyoruz arkadaşımla birlikte.)))Seneler önce Almanya ‘ya gitmiştim kursa ve şimdide Macaristan,Avusturya ve Çek Cumhuriyetlerini göreceğim.2 gün Budapeşte’de kalacağız,oradan Viyanaya geçeçeğiz, 2 gün de orada kalıp ,Prag’a gideceğiz.Prag’ta 3 gün kalıp kısmetse 2 ekim’de Türkiye’ye döneceğiz.)))
Program böyle,ben pc başında devamlı hava durumlarına bakıyorum,nereler gezilir,ne yenir,ne alınır onları inceliyorum.
Hava durumu yüzünden bir türlü valizimi hazırlayamadım((Budapeşte 21derece gündüz ve yağmurlu,Viyana 13 derece gündüz,6 derece gece,Prag 15 derece gündüz,8derece gece…EE şimdi ne koyayım valize,kışlık alsam kalın gelir,yazlık alsam ince gelir.Aldım işte birşeyler, valize mayoda koydum,eldivende)))))
blankblank
Böyle oluncada bir türlü işim bitmedi.Halbuki en son Amerika’ya gittiğimizde karar almıştık,bundan sonraki seyahatimizde bir sırt çantası,içinde bir pantalon,5 T-shirt koyacaktık.Ama bu konuştuklarımızı hep unutmuşuz,5 pantolon,2eşofman altı,6 kazak hırka türü birşey,5T-Shirt almışım.Birde makyaj malzemesi,şampuanlar,spor ayakkabıları, bilgisayar,fotograf makinası,elektronic sözlük,mp3,roman,ayy boşverin yaa saymayayım,stresleniyorum(((
Ne ise valiz bölümünü düşünmezsek ,güzel bir gezi olacağını sanıyorum.Size detaylı anlatırım.Yanımda laptopum olacak ama ,yazıp yazamayacağımdan emin değilim.
Eğer yazamazsam,kusuruma bakmayın efendim.Geldiğimde sizlere detaylı anlatırım .Sizler içinde bol bol resim çekerim.Şimdi bana müsade.
Hepiniz kendinize iyi bakın.İlk fırsatta görüşmek üzere,sevgiler Sinop’tan.
Birazcık özleyin bakalım beni))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.