Dubalar kalktı…..

İyi geceler….. Pırıl pırıl Sinop’um dan hepinize sevgilerimi yolluyorum önce. Nasılsınız, ne var ne yok? Her şey yolunda mı?.

Bu akşamda hava bir güzel anlatamam.Arkadaşlarla yürüyüşe çıktık.Artık Sinop bayağı sessizleştiği için bizde ana cadde tarafına yürüyelim dedik.Yine her zamanki gibi ilk ziyaretimiz LCWaikiki oldu.,Biraz gezdik,yeni gelen ürünlere bakıp fikir edindik ve sonrada yürümeye devam. Polis lojmanlarından aşağıya döndük, sahilde bir teknede ışık yanıyordu sanıyorum cinekop tutuyorlardı. İnanın denizin dibi, ayna gibi yansıyordu. Gökyüzünde ay bütün ihtişamıyla parlarken,denizin üzerinde oluşan yakamozlarda ayrı bir güzellik katıyordu geceye.Ahh Sinop ahhhhhh… Sonra Balıkçı Parkına geldik, Şevket’in çayını epeydir içmemiştik, özlemişiz vallahi. Hava ılıman, parklar boş artık, saat 21.00 de bile birkaç masa doluydu. Sahilden doğru yürüdük dönüşte.blankblankblank

Saray’ın, Hey Yavrum Hey’in ve Uğur Resturantın önündeki dubalar kalkmış, yerine tekneler çekilmiş, daha bir güzelleşmiş gibi geldi bize. Ama şu var eğer temmuzda Saray’da yemek yemeği düşünüyorsanız şimdiden rezervasyon yaptırmanız gerekecek)))) Bu arada birazda resim çektim, merak edenler için. Oradan kalkan dubalarda tarihi ceza evinin önüne çekilmiş, karaya çıkartmışlar. Siz resimlere bakın şimdi. Bende web sitemde yeni bir sayfa oluşturdum ‘Müziklerim’ diye, oraya biraz daha yükleme yapayım. Sahi ne tür müzikler istersiniz? Şimdilik İyi geceler.)))Her geceniz, bu akşamki Sinop gecesi gibi,sessiz,sakin,pırıl pırıl olsun.Olsun mu?)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Yorum

  1. blank

    Dubalar belki bakim icin cekilmis olabilirler , bu yaz yine yerlerindeydiler ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.