İyi geceleeeer)))))

Nasılsınız bakalım,sağlığınız sihhatiniz yerinde mi?

Ben iyiyim çok şükür.Asker mektubuna benzedi giriş galiba))))

Bugün güzel bir havayla uyanınca ,bir başka mutlu oldum.Aynı zamanda bugün sporumuzda başladı.Kemalettin Sami Paşa Spor salonunda, geçen seneki Nurdan Hoca’mız, dersleri veren.Bu sene Pazartesi- Çarşamba-C uma,saat 10.00-11.00 ile 18.00-19.00 arası, sizler de ilgilenirseniz duyurayım dedim.

Öğleden sonra toplantımız vardı.Havada bir güzel, biraz daha hafif giyindim,ayağımda ayakkabılar ,güneş gözlüğüm,şıkıdım şıkıdım gittim dükkana, toplantı saati geldiğinde saat 13.30du haydi gideyim dedim.Aaaaa hava değişmiş,gözlüğümü çıkardım önce ,sonra yoldan döndüm,şemsiye aldım,sonra da bir tutulduk yağmura.Ama ne yağmur ,gök delinmiş su boşalıyor gibiydi.Ak merkeze(Metropol)zor attık kendimizi.Sonra da başkana  telefon açtım,toplantı ne olacak çok ıslandım dedim , böylece hava muhalefetinden dolayı iptal edildi toplantımız.

İşte böyle.Eve gelincede 3günlük gazetelerimi okudum.Ya biliyormusunuz aylardır internete artık eskisi gibi girmiyorum.Güya radyo yayını yapacağım diye sınırsıza geçmiştim.Ama nerdeee…Şu sıralar 3,5GB kadar kullanıyormuşum interneti.Birde Tivibu’ ya üyeyim.Ama televizyon veya filim izlediğim yok,şu sıralar boş vakitlerimde kitap okuyorum.Eğer dizi izliyorsamda, örgü örüyorum kendime.

İşte böyleeee….Sonbaharı görmeden ,sanki kışa girdik,değil mi?

Prag seyahatimi anlatmaya devam edeceğim.Zaten anlatmadığım, son 2günü kaldı.

Şimdilik sizlere iyi geceler.Kendinize iyi bakın,tamam mı?Hoşcakalıııııııııııııın))))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.