Günaydın arkadaşlaaaaaaaaaaaaaar…)))))

Gününüz aydın ,gününüz huzurlu,gününüz sevdiklerinizle beraber olsun.Hüzün uzak dursun yuvanızdan,sağlık hep sizinle olsun,cebinizde bol para,sofranızda bereket olsun.Yüzünüz güler,neşeniz bol olsun.Eeeee daha ne olsun???)))))
Ayyy unutmuşum havanızda hep güzel olsun)))))
Allah’ım günlük güneşlik, pırıl pırıl bir hava,vallahi evde duranın aklı yok diyeceğimde demiyorum,çünkü bende hala evdeyim))))Zaten saat daha 10.00, nereye gideyim ki,olsa olsa yalı parkına gidip çay içeceksin, güvecinlere simit atacaksın.Azıcık çekirdek çıtlatacaksın,karşında duran pırıl pırıl denize,üzerinde hafif hafif yalpalayan teknelere bakacaksın.Ayy kafamda öyle tasvir ettim ki,vallahi gözlerimi kapadım sanki Yalı Kahvesindeymişim geldi.))))Bende fazladan birde Türk Sanat Müziği var.Umut Akyürek söylüyor,
Dinmiyor hiç bu akşam ne gözyaşım, ne acım
Bu akşam her akşamdan sana pek çok muhtacım
Senden başka kimseye yok benim ihtiyacım
Bu akşam her akşamdan sana pek çok muhtacım…

UMUT AKYÜREK £££ Dinmiyor Hiç Bu AkÅ�am
Yükleyen halilkocyiyit. – Öne çıkan müzik videolarını izleyin.
Nasıl ama sözlere bak.Şimdi içinizden de diyorsunuz ki,sabah sabah insana bu şarkı hüzün verir diye düşünebiliyor olabilirsiniz,ama ben büyük bir keyifle dinliyorum vallahi..
Tamam söz ardından da huysuz ve tatlı kadını dinleyelim ne dersiniz)))İçimden geldi, şarkılarla başlayın güne. Ben size bunları dinleteyim devamı da sizden gelsin))))
Bugün bayramın son günü diye zaten eminim içinizde çok üzülenler vardır. Kiminin kızı, kiminin oğlu, yakınlarınız dönüyordur yaşadıkları yere. Şimdi onlardan ayrılma hüznü çökmüştür yüreğinize. Bazılarınızda offf tatil bitiyor diye düşünüp üzülüyorsunuzdur. Üzülmeyin ne olur. Çalışmalar olmasa tatillerin kıymeti olur muydu? Hasret olmasa, kavuşmalar bu kadar sevindirir miydi insanları? Ne dersiniz ha?
Ama tabii insan özellikle ilk gün bayram sabahı evinin kalabalık olmasının özlemini çekiyor. Bizde bu bayram ne kayınpeder vardı, ne çocuklar(((Babam evimde geçireceğim diye tutturdu, kızım haklı olarak kayınvalidesinin memleketine gitti, oğlum tatili seçti, Tayland’a gitti. Kaldık biz bize. Ne ise mühim olan sağlıklı haberlerini almamız oluyor. Ne yapalım hayat böyle. Herkes bir yerler de oluyor. Yani bende bir tura gitmeye, asla hayır demezdim)))Napayım seviyorum gezmeyi))))Yalnızca kurban bayramlarında şehir dışına, özel arabayla gitmeyi sevmem,hepsi o..
Evet sevgili günlük..Yine yazdım içimden geçenleri…
Haydi sizlere hayırlı bayramlar diliyorum. Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öpüyorum. Benim içinde kocakarı gerdanı tatlısından ve kıymalı, üzümlü nokullar dan yiyiniz efendim.Bu bayram diyetteyim diye kimse ikram etmedi de aklım kaldı))))))))))))))))))
Günün sözü: Dostuna da, düşmanına da yardım et.Çünkü o zaman,dostunla daha yakın dost, düşmanınla da dost olursun.
Cledbul

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.