Ayyy ne güldük ,ne güldük)))))

Merhaba Günlük))))…Ben geldim….Hoş buldum….İyiyim iyi, hem de çok iyi.))))

Nasılsınız bakalım, neler yaptınız ben yokken? Yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda, yaptıklarınızı, gördüklerinizi anlatın bana))))Hani öyle konuşulur ya, uzaktan gelenlerle, ben de öyle başlayayım dedim.))

Perşembe sabahı Samsun’a gittik. Önce 4 arkadaş diyetisyene, sonra 3arkadaşla daha buluşup,7 kişi  Havza Ancere Otele gittik.

Size demiştim, Diyetisyenimiz Yasemin Hanım evlenip Tokat’a gidecek bizde gitmeden görelim, durumumuzu öğrenelim dedik. Arkadaşım son gidişimizden beri 4kilo vermiş, bende korumuşum))))Şimdi yine yeni bir liste verdi, bu sefer ekmeği günde 5 dilime düşürdü, akşam yemeklerine etle birlikte sebzeyi de ilave etti.Aslında bir gün içinde alacağımız gıdalar hemen hemen belli, ama bazı öğünleri isteğimize göre yerlerini değiştiriyor.İsterseniz son rejim listemi size yarın yayınlarım.Ama dediğim gibi diyeti her zaman doktor kontrolünde yapacaksınız ve kan tahlillerinizi yaptırıp,doktorunuza gösterdikten sonra başlayacaksınız.

blankblankblankblankblank

Bu sefer Ancere Oteli fazla iyi bulmadık. Perşembe sabahı 30 kişilik bir grup varmış ve hamam havuzu pisti, girmedik. Yastıkları çok sert ve yüksekti. Resturanın da akşam yemeğinden sonra çay içmek istedik, burada çay vermiyoruz dediler. Halbuki daha önceleri kendileri sorarlardı çay içip içmeyeceğimizi. 7 kişi gitmiştik, otelin minibüsüyle bizi dolmuş durağına bırakır mısınız dedik, arabamız yok, servis yapmıyoruz dediler, Daha önce böyle bir servis yapmışlardı. Hamam da İngilizce yazılmış olan uyarı levhaları yanlıştı, müdürüne doğrusunu söyleyip düzeltin demiştik,7 ay önce tamam demişlerdi, hala yanlış. Malesef çoğu bayan kurallara uymadan havuzu kullanıyor ve bu da kirliliğe sebep oluyor, ama maalesef uyarı yok. Bu gibi sebeplerden dolayı, otelden hoşnut kalmadık bu gittiğimizde. Şu da olabilir değişik ve güzel yerleri gördükçe daha seçici oluyoruz, birazda onun etkisi var sanırım. Ama  Elif (hamam da çalışan) ve kafeteryasında yediğimiz pidesi harikaydı.))

Bunun dışında her şey güzeldi. Dönüşte yine Yeşilyurt’a uğradık, yemeğimizi yedik, alışverişimizi yaptık. Saat 17.30 otobüsüyle de döndük. Otobüs yolculuğumuz çok güzeldi, yol boyunca güldük, 3,5 saatlik yolun nasıl geçtiğinin farkına varmadık.)))))Şöför de bir ara nostaljik şarkıların CD sini çalınca, keyfimize diyecek olmadı.)))) Güzel bir keyifle geldik.))))

Sizlerde umarım bıraktığım gibi iyisinizdir.)))

Eeee yarın hafta sonu keyifli güzel bir tatil diliyorum hepinize.))))İyi geceleeeeeeeeer)))))

Günün sözü: Şeytan,işlerini gördürmek için, işiz elleri seçer.

Isaac Watts.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.