Yine yol göründü…

İyi geceler efendim.Nasılsınız görüşmeyeli.Ben iyi olmasına iyiyim de çok yorgunum vallahi..Neden bilmiyorum,bir koşuşturma,bir koşuşturma günler su gibi akıp gidiyor.

Bırakın günleri, aylar geçti aylar. Baksanıza senenin son ayına girdik bile. Sahi 11 ay ne zaman geçti?

İşte böyle bir koşuşturma içindeyken yarında Samsun yolu göründü. Diyetisyenimiz Yasemin Hanım evleniyor ve Tokat’a gidiyor. Dolayısıyla Tokat’a gidemeyeceğimize göre, yerine başkasını bulmamız gerekecek. Şunu hemen ifade edeyim ki çok iyi bir diyetisyendi.Çok faydasını gördük.Evlendiğine çok sevindik,Allah mutlu eder inşallah.Yarın ve kısmetse ay sonunda da bir kez daha gider ve sonrada yerine başka bir diyetisyen bakarız.Kim bilir belki kendide bize tavsiyede bulunabilir.

Arkadaşlar, yaşantımız için spor nasıl şartsa, eğer kilo sorunu yaşıyorsanız, diyetisyende şart diyorum. Ama diyetisyenden diyetisyene de fark var tabii. İyisini bulmak ve kas ve yağ oranlarını gösteren makinenin da olması şart. Bilinçli bir şekilde diyetisyen kontrolünde yaparsanız diyetinizi, sağlıklı bir şekilde zayıflıyorsunuz. Hem de yiyerek aç kalarak değil.

İşte yarın diyetisyenimize gideceğiz,oradan da………..?????))))))

Devamını gelince anlatırım. Sanırım artık kısmetse cumartesi sabahı görüşürüz gibi geliyor bana.

Sizlere iyi akşamlar,bizlere iyi yolculuklaaaaaar))))) Kendinize iyi bakın, tamam mı?))

Not:Dün Berrin’de oturmadaydık.Eee sen gez gez sonrada çok yoruldum de…….Oldu ..))))))))

Günün sözü:Sevgi birliğe,bencillik yanlızlığa götürür.

Schıller

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.