Hava durumu…

Bitti pastırma sıcakları, kış başlıyooooooooooor.)))))Ayyy delimi bu kız nedir diyecekler, ben gülüyorum. Ama yani Aralığın 5i oldu, bizler hala kısa kollu gömleklerle, bazıları şort ve terlikle dolaşıyordu vallahi.

Dün sularda olmayınca, baktım bir iş yapamıyorum, bari çarşıdaki işlerimi halledeyim dedim. Artık yağlı boya tabloya başlayacağım için, önce bir tuval siparişi verdim sonrada değişiklik olsun diye arkadaşımla Sinop’un arka deniz tarafında yürüdük. Hava harikaydı manzara harika. Sizler için görüntüledim yine, beğeniceğinizi umarak.

Bugün de  akrabalar la Akliman’a gidip, piknik yapalım dedik, çünkü artık kış geliyor dedikleri için soncadence bu havayı değerlendirelim istedik. Önce biz geldik Akliman mesire yerine, 5-6 dakika sonrada arkadaşlar. İçeri giriş 5.5tl.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Baktık çok rüzgar ve soğuk vazgeçtik orada kalmaktan haydi Bahçelere gidelim, orayı rüzgar tutmaz dedik. Önce giriş kapısından arkadaşlar geçti, biz kalmıyoruz, paramızı iade eder misiniz demişler, paralarını alıp çıkmışlar. Ben de arkada izliyorum, paralarını aldıklarını tahmin ettim. Sıra bize geldi,ben uzattım bileti,dedim çok rüzgarlı kalamayacağız ,bize ücretimizi iade eder misiniz diye sordum.Bir genç, birde orta yaşlı bir bey vardı,genç bir hışımla hayır iade edemeyiz dedi.Ama daha 5dakika oldu dedim,yine hışımla prosüdür böyle dedi vermedi.Bizde çıktık.Sonra öndeki arabadaki arkadaşlarıma telefon açıp sordum,onlara paralarını iade etmişler.Üstelik onlar giriş için 5tl ödemişler.Eşime dönüp soralım dedim,kabul etmedi. Yani çifte standart uygulandı.

Bahçelere geldiğimizde hava daha sakindi.Deniz durgundu,mangalımızı yakıp hamsilerimizi ızgara yaptık,Ardından semaverde çay, sohbet derken güzel bir günü daha sonlandırdık.Artık kışa hazırız..))))Bakalım nasıl olacak yarın,ister misiniz hemen kar yağsın. Aman aman, ya durun dün kısa kollularla dolaşırken yarın hemen kalın montlar giyin olur mu? Olur tabii olur….Mevsimlerden kıştayız, aylardan Aralıkta…Yaşadıklarımız yalancı yazdı, yarın ev sahipleri geliyoooooooooor, hazırlıklı olun)))))

İyi akşamlar… Sevgiler Sinop’tan….

Günün sözü: Fil olduğundan küçük,bit ise olduğundan büyük çizilir hep.

J.W.Switf

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.