İkea & Barınak Resturant

Dün erkenden İkea’ya gittik. Koskocaman bir alışveriş merkezi. Fiyatlar çok uygun. Orada biraz alışveriş yaptık ve kargoyla da Sinop’a yolladık. Bu da işin avantajlı tarafı, hiç taşımadan direk oradan istenilen yere yollanması.

Fiyatlar İstanbul’da çok ucuzlamış. İndirimler devam ediyor. %60-70 e varan indirimler var. Dün Gap’te, tesadüfen %50 nin,50si indirim vardı. Vallahi ana baba günüydü mağaza.

Bugün her zamankinden daha soğuktu İstanbul. Astronot gibi giyinip, Sarıyer’e yürüdüm.))))
Akşamda Rumeli Feneri’nde, Barınak Resturant da yemeğe davetliydik. Gece olduğundan, manzarayı, denizi ve tekneleri detaylı göremedim ama, çok güzel olduğunu tahmin ediyorum.

blankblankblankblankblankblank

Barınak Resrurant, salaş  gibi görünse de, çok nezih bir yerdi. Çok kalabalıktı. Mesud Yar’da oradaydı. Ortada büyük bir şömine, tavanda ağlarla ve balıklarla hazırlanmış bir dekor vardı. Buraya geldiğimden beri 2. kez balık kavurma yiyorum çok nefisti. Levrekten yapılmıştı tereyağ ile. Göveçte geliyordu. Nefis ve güzel bir akşam yemeği geçirdik.

Eee yarın memleketime dönüyorum kısmetse. Tekrar görüşünceye kadar hepinize iyi akşamlar diliyor İstanbul’dan sevgilerimi yolluyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.