Hayat ne garip…

Ne zaman ne olacağı, kimin ne zaman öleceği hiç belli değil. Gece sağlam yatıyorsunuz öbür gün yoksunuz. Hani bazen evlerimizde ağır hastamız olur veya çok yaşlımız, gözümüz üzerindedir, aman bir şey olacak diye kendimizi hazırlarız. Ama bir bakmışsın taş gibi olan ,bir şekilde gitmiş öbür dünyaya..

Niye mi böyle yazdım. Şimdi Yok Böyle Dans Yarışmasından tanıdığımız (daha öncede tanıyorduk) Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş. Çok üzüldüm. Daha o kadar genç ve hayat doluydu ki. Yarışmada bazen çok konuştuğu için kızsak ta, yine de ilgi odağımızdı. Onun Sinop doğumlu olduğunu söylediler. Babası Amerikan Üssündeyken, bir Türk bayanla evlenmiş. Sonra Adana’ya tayin olmuş.

İlerleyen dakikalarda neden öldüğü tespit edilir,öğreniriz..

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm((((

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    BENDE BU SABAH HABERİ GÖRÜNCE UZUN SÜRE KENDİME GELEMEDİM, ÇÜNKÜ BENİMDE AYNI YAŞTA OĞLUM VAR, BEN NASIL BIRAKIP GİDERDİM DİYE AĞLADIM..ALLAH BÜYÜK, RAHMETİNİ ESİRGEMESİN..

  2. blank
    Irem Ebru Gursoy

    Ben de çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

  3. blank

    Hayat Herşeye rağmen acıdır. Hayat kimi zaman insanın yüreğini böyle acı süprizlerle acıtır. Nereli olduğunun, Nerede doğduğunun, hangi dine, hangi ırk’a ait olduğunun hiç önemi yok aslında. Acının dili ortaktır. Gözyaşı aynı sözcüklerden oluşur. Yüzlerde ki ifade cümlenin son noktası olur ve boğaz da düğümlernir. Kalır gitmez… Sevenlerinde ve bende de böyle bir şok etkisi yaratığına şüphem yok… Herkesin üzüntüsü ancak 1 hafta sürer sonra unutulmaz ama acısı diner. Yalnız Annesi ve Annesiz yaşamı göğüsleyecek oğlu için bu hayatın her evresinde her an her saniye yüreklerinde hissedilecek…O Ateş hiç sönmeyecek…. Sevenlerine ve Ailesine ALLAH’tan sabır, Sevgili Defne Joy FOSTER’a da ALLAH’tan Rahmet diliyorum. Mekanın Cennet Olsun defne….

  4. blank

    Ekranlardan tanıdığımız kadarıyla hayat dolu bir bakışı ve şen şakrak kişiliği ile heleki son olarak Acun Ilıcalının programındaki o performansı ve enejisi hiç unutulmayacak kanısındayım.Bizlerde yarattığı bu sevgisi ve ansızın gelen ölüm haberi şok etkisi yaratırken ebediyete intikal eden Defne Joy FOSTER’a Allah’tan rahmet acılı ailesini sabırlar diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.