Repeat after me…

İyi Pazarlaaaaar…………..

Ben daha yeni iyi pazarlar diliyorum)))Yarın iş başı.Yarın okullarda açılıyor,tatil bitti bile. Ne çabuk geçti değil mi?

Evimin tadilata girişininde 9. Günü bitti. Ama biz daha arpa boyu yol almadık diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz)))Oluyor işte yavaş yavaş. Sevmeye başladım bu halide))))Günde 2 kez süpürüp siliyorum, vernik kokusuda artık burnuma chanel 5 gibi geliyor, sporada gidemiyorumya,hareket oluyor benim için,çok keyif almaya başladım))))))))))))

Bugün de kapılar söküldü, ev bayağı genişledi,acaba düğün dernekleri bizde mi yapsam diye düşünüyorum))))Usta bana alıştı, ben ustaya, toz alma derdi yok, bazen ayakkabı ,bezen terlikle dolaşıyoruz, koltuklarda yatıyoruz, bayağı hoş yani)))))))))
blankblank

İşim var diye günde 3 çeşit yemekte yapmıyorum, ee havada soğuk zaten evdeyim)))))

Ustamda maşallah saat 8.20 de evde)))Bir dakika geç kalmıyor)))

Yazdıklarımdan etkilenip sizde tadilata kalışacaksınız korkarım)))))

Ama  eminim şimdi Nilgün’ü yine vernik tutmuş, kafayı bulmuş diye düşünüyorsunuz)))))))))))))

Ya napim ,böyle yazacağım tabii,moral oluyor bana. Hem içimden geçen (aslında hiç geçmiyor) kötü düşünceleri sizlere yazıp niye strese sokayım,zaten sizin derdiniz size yetiyordur,hatta moral bulmak için benim sitemi ziyeret edenler var.)))))

Akşam üzeri azıcık oksijen alayım diye arabayla biraz alışverişe çıktık. Maksat oksijen depolamamdı,bakın faydasıda oldu.)))

Bugün bir ara kar yağdı,ama öyle lapa lapa değil,serpiştirdi sadece.Devamlı hareket halinde olduğum için üşümüyorum da.

Bu akşam üzeri arka denizi görecektiniz,dalgalar şaha kalkmış at gibiydi. Hava biraz aydınlık olsaydıya size resmini çekip yayınlamak isterdim.Müthiş bir görsellik vardı. İçimden annemin lafı geçti.’’Allah denizde ki,deryadakilerin yardımcısı olsun’’.Karşıdan muhteşem ,bir tablo gibi dursada işin içine girince öyle değil tabii. Sonra iskele tarafına dönünce birçok geminin limana sığındığını gördük.

Size yazmayı unuttum , hani şu Kardenizde petrol arayan platform vardıya, tekrar limana geldi. Şu sıralar sökülüyor yüksek bölümü tekrar boğazdan geçip geldiği yere gidecekmiş.Şimdi sahildeki resturanlarda yemek yiyenler Kızkulesine karşı yemekteyiz diyorlarmış))))

İşte böyle sevgili günlük. Bu arada ya neler çıkmış.Şu teknolojinin kıyısından köşesinden yakaladımya çok seviniyorum)))Benim masa üstü bilgisayarıma şimdi bir aparat taktıracağım ve böylece , onuda kablosuz kullanabileceğim. Kara kara düşünüyordum yerini değiştirince nasıl kullanacağım diye,meğer herşeyin formülü varmış.

Şimdilik haberler ben de böyle sizde nasıl?

Haydi hepinize iyi geceler..))))aaaa durun durun birde fıkra paylaşayım sizinlede gülümseyerek bitirin yazımı)))

Birgün Amerikalılar çok güzel bir uçak yapmışlar ve Arap’lara denesinler diye vermişler.Uçak 4 motorlu bir casa uçağıymış.Herneyse Arap pilotlar kalkışa geçmiş ve kalkıştan 10 dk sonra 1.motor infilaketmiş ekranda şöyle bir yazı belirmiş
-“Don’t panic this is American Tecnoloji.
Uçak seyrine devam edecektir” yazmış.Daha sonra bir 10 dk sonra 2.motor ve bir 10 dk sonrada 3. motor infilak etmiş.Ekranda yine aynı yazı.Daha sonra 4. motor infilak etmiş ve ekranda
-“don’t panic this is american tecnoloji uçak kendini en yakın havaalanına indirecektir yazmiş.Ve dediği gibi uçak kendini indirmiş.Sonra Araplar
-“Amerikalılar yaptıysa bizde yaparız”diye başlamışlar uçak yapmaya ve sonunda bitirmişler.
Sonra test için bu uçağı Amerikaya yollamışlar.Herneyse Amerikalı pilotlar almışlar uçağı ve deneme sürüşü için havalanmışlar.Uçak yine 4 motorlu bir uçak.Uçak kalkışa geçmiş ve geçtikten 10 dk sonra ucagın 1.motoru infilak etmiş ve ekranda bir yazı
…”don’t panic this is arabic tecnoloji ucak seyrine devam edecektir”diye.
Aradan 10 dk geçmiş ve 2. motor infilak etmiş.Bir 10 dk sonrada 3. motor infilat etmiş.Ekranda yine aynı yazı.Daha sonra bir 10 dk daha geçtikten sonra 4. motor infilak etmiş ve ekranda şöyle bir yazı-“Don’t panic.This is Arabic tecnoloji.Repeat after me.Eşşeduenla ilahe illallah :))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.