Tü tü tüüü Maşallah…..))))Nazar değmez inşallah…))))

Bakın tüm samimiyetimle söylüyorum mükemmeldi. Gerçekten diyorum abartısız.14 yıla yakın bir süredir konservatuvardayım belkide 30-40 kez çeşitli yerlerde sunuculuk yaptım, ama bu akşam ki kadar keyif almamıştım. Seyirci de mükemmeldi. Onlar alkişladı biz çoştuk,biz çoştuk onlar alkışladı. Müthiş keyif aldık müthiş.Salondaki iletişimi görecektiniz,nasıl bir pozitif enerji dolaşıyordu anlatamam. En sonunda dayanamayıp kendi duygularımıda söyledim.Dedim ki:inanın şu anda bir konserde değilde, sanki gelinle damadın olmadığı bir düğündeymişim gibi , etrafımda tüm dostlarım akrabalarım eğleniyoruz. Öyle bir çoşku dolu ortamdı. Kısmet olursa konser cd miz gelirse, web sitemde konserimizi yayınlayacağım.Böylece konsere gelemeyenler eşimiz dostumuzda izler, yazdıklarımın gerçek olduğunu gözleriyle görürler.

Arkadaşlarım,saz heyetimiz hepimiz mükemmeldik.Ara ara bir uğultu gelmiş sesten, henüz onu araştıraştıramadım. Daha konser biteli 55 dakika oluyor ve ben duygularımı paylaşıyorum)))

Sonunda üzücü haberim var sizlere değip, artık son şarkımıza geldiğimizi söyledim. Üzüldüler tabii.Hiç birimizin falsosu olmadı.Herkes assolist gibiydi.))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Valimizi ve belediye başkanımızı sahneye davet ettim. İkisi bir geldi.Belediye başkanım ev sahibi olduğu için bir konuşma yaptı.Valimiz Sinop’a geleli daha 40 gün olmuş.Başkanım hepimizi çok beğendiğini söyledi.Ve bana özellikle de teşekkürlerini bildirdi. Bir haftadır öyle yorgun ve stresliydimki bütün yorgunluğumu aldınız,çok rahatladım dedi. Ve sunuculuğumla, beni yürekten tebrik etti. )))Şaşırdım Allah bilirken,sevindim de tabii))))

Asıl beni şaşırtan valimizin söyledikleri oldu. Bana hocam sizi burada görünce çok şaşırdım dedi. Bende  neden şaşırdığını soramadım tabii.Birde ne dedi biliyormusunuz? Sizi takip ediyorum dedi!!!!!Beni yolda izde takip edemeyeceğine göre acaba web sitemden mi takip ediyor dersiniz?Yani başka olasılık yok.Yine hepimizi çok beğendiğini söyledi.Ama gerçek duygularıyla.Hissettim vallahi.Bu bir iletişim meselesi.Hissetme. İnsan bakıştan, konuşuştan hissediyor.

Sonra valimiz, çiçeği şefimize verecekti,ben hocama vermek istiyorum dedi))))Hocam dedidiğide ben oluyorum))))Beldiye başkanımda bende hocama veririm o zaman değip,şefimize verdi))))Sonrada  başkanımız, valimiz ve ben seyirciye kırmızı karanfil fırlattık)))Valimize en sevdiğim bölüm burası dedim, Ozaman elindeki karanfillerden bir miktar daha bana verdi ve karanfiller bitene kadar fırlatmaya  devam ettik.))))

Bu akşam hepimiz mutlu ve sevinçli ayrıldık konserden. Herbirimiz süperdik. Arkadaşlar sizi kutluyorum, canı gönülden…Konser cd elime ulaşınca konseri sitemde yayınlayacağımı da duyuruyorum….Haydi gözümüz aydın)))))

Biz neymişiz be ağbi)))))))İyi geceleeeeeeeeeeeeer….Yarın akşam yemekte görüşürüz.

Ahh ahh yarın ustam biraz geç gelsede ,ben de azıcık dinlensem….)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.