Reklamlaaaaar…..18.Şubat 2011.T.S.M.Konseri

Şimdi reklam zamanı .Çünkü neredeyse 30 saat kaldı bu yazımı yazarken konserimizin başlamasına. Aslında hiç reklama ihtiyaçımız yok biliyorsunuz.Ama uzakta olan okuyucularım için birazçık reklam yapayım dedim, ilgileri artsın diye.))))Sinop’takiler şanslı, çünkü isterlerse izlemeye gelebilirler. Bilet bulabilirlerse tabii)))Ama ben müzik sever dostlarımızın  saatlerce ayakta bizleri izledikleri günüde unutmadım)))Sağ olsunlar seviyorlar bizi))))

Değerli okuyucularım, yarın akşam saat 20.00 de,Halk Eğitimi Merkezinde, Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. bölümünün,yani bizim konserimiz var. Hepinizi bekleriz efendim.

Çok güzel bir konser olacağından eminim. Sizlerinde aramızda olması bizleri çok mutlu edecektir.İmkanı olanların kaçırmamasını öneririm.
blankblank

Size dün akşam, bazı arkadaşlarımın şarkı söylerken görüntülerünü çekmiştim, bir sunu hazırlayıp sizlerle paylaştım. Bu şarkıların devamını dinlemek isterseniz ve diğer solistlerimizin şarkılarını, benim sunuculuğumu  ve şiirimi dinlemek isterseniz sizleri bekliyoruz. Biletler kapıdada satılıyor olacak ,tabii kalırsa)))

reklamlaaaaaaaaar 1
Yükleyen ncabaci. – Diğer müzik videolarına göz atın.

Bu arada, bizde her telden müzik var.Tenefüstede gitar eşliğinde pop söylüyordu arkadaşlarım.)))

konservatuvarda bir tenefüs arası
Yükleyen ncabaci. – Video klipler, sanatçı röportajları, konserler ve çok daha fazlası.

Bu arada aramızdan tayin dolayısıyla ayrılan arkadaşlarımız tekrar yuvaya döndü. Bir arkadaşımız ,okul bitirip geldi.Ben bu sayfamdan sevgili Levent’e ve Neşe’ye tekrar hoşgeldiniz diyorum.

Sizlere önce konservatuvardan izlemimlerimi aktardım. Şimdide kendi tadilat durumumdan bahsedeyim. Öldüm öldüm de dirildim. Çok yoruldum çook..

Birde odaların kapısı çıkarılmıştı,kayınpederimin her öksürüşünde uyandım))))

Zaten koltuk,kanepe üstünde ne kadar uyunursa okadar uyuyabildim. Sabah saat 6.00 da ayakta oluyordum. Dün sabah erkenden boyacımız Mehmet Usta geldi. Ardından kapıcı ustaları gelip kapıları yerleştirdiler. Onlar işlerine devam ederken camcı geldi, 2 camı yeniledi. Hiç oturmadım vallahi. Birde akşam son denemeler için konservatuvara gidince ustada şaşırdı. Abla sen hiç oturmadın ki nasıl gidiyorsun konservatuvara diyor)))O bile acıdı halime. Tam evden çıkacağım bu seferde yatağım geldi. En çokta ona sevindim. Artık heryerim tutulmuştu,koltukta yatmaktan)))

Bu sabah ustalar yok evimde izindeyim)))Aslında temizlik yaptım 4saat şimdide dinleniyor ve günlüğümü yazıyorum. Yarında yine tüm gün doluyum, konsere yetişirim inşallah))))

Ben şimdi müsadenizi istiyorum azıcık daha dinleneyimde yarın gece beni konserde yorgun görmeyin)))))

Sizleri seviyoruuuuuuuuuuuum.. Kendinize iyi bakın, benden ayrılmayıııııııııııın)))))Konserimize buyuruuuuuuuuuuuuuuuun))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

4 Yorum

  1. blank

    Sevgili koro arkadaşım , hayat dolu insan Nilgün CABACI
    Ne de güzel yazmışsın , gerçekten de reklama ihtiyacı yok bu topluluğun..
    Öylesine değerli insanlar bir araya gelmiş ki , içine girmeden bunu burada kelimelerle anlatmak imkansız gibi..
    Neyse yarın dinç olmamız gerekli.. sana tekrar tüm okuyucular adına da teşekkür etmek istiyorum.
    Şimdiden hepimize başarılar ve aynı zamanda tebrikler…:))

  2. blank

    Seni tekrar aramızda görmek, bizi çok mutlu etti sevgili Levent))) Tekrar hoşgeldin Sinop’a,aramıza..

  3. blank

    NİLGÜNÜM ELLERİNE SAĞLIK..TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM..SEN MUHTEŞEM…HERŞEY MUHTEŞEMMMMM..SENİ SEVİYORUMM.İYİKİ VARSIN..İYİKİ HAYATIMDASIN…SEVGİLER..KOCAMAN ÖPTÜMMMM..))

  4. blank

    TÜLİN’CÜĞÜM SEN DE İYİ Kİ VARSIN.TEŞEKKÜRLER)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.