Verginiz varsa, adınız var…..

21 Şubat-27 Şubat tarihleri arasında vergi haftası kutlanıyor.

Dünde bu etkinlikler arasında odamıza ziyarete ,Defterdarımız, Vergi Dairesi Müdürümüz, Gelir Müdürümüz ve bu kurumun bazı yetkilileri  geldi.

Her zaman bu grubu çok sevmişimdir, hem odamıza, hem esnafımıza gösterdikleri iyi niyet ve yardımları için.Defterdarımız güler yüzlü yaklaşımıyla yine pozitif enerjisini yansıtıyordu çevresine.Bu arada konserimiz için davetiye yollamadığıma çok üzülmüş.Ben de üzüldüm ama biliyorsunuz ustalarla meşğuldüm atlamışım(((Çünkü kendisi T.S.M. çok sever ve her konserimize katılırdı, bu sefer haberi olmamış((Bir daki sefere inşallah dedik.

Güzel bir ziyaret oldu. Bir kez de ben buradan kutluyorum vergi haftalarını.

‘’ÇİÇEKLER YAĞMURLARLA, ÇOÇUKLAR UMUTLARLA, VATAN ÖDENEN VERGİLERLE BÜYÜR.’’blankblank

Dün  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, tiyatro getirdi.

Ankara Ekin Tiyatrosu- Nazım Hikmet’in ‘’Hasret ‘’oyununu sergiledi.Çok kalabalıktı üstelik sanıyorum gündüz talebelere, akşam üzeri ve gecede yetişkinlere sahnelendi.

Sinop’ta etkinlikler çok güzel.İmkanları kısıtlı, küçük bir şehir diye düşünmeyin. Yeter ki, içinizden etkinliklere katılmak gelsin, yeter ki siz isteyin öyle güzel zaman geçiriyor ki insan ,inanın yetişemiyor veya hepsini takip etmekten yorgun düşüyorsunuz))))

9-13 Mart’a, Sinop Belediyesi, Kültür etkinlikleri kapsamında kitap fuarı düzenledi. Üstelik fuarın onur konuğu Erol Mültercimler, aynı zamanda Erol Mütercimler’in ve Şirin Özbilen’in imza günü olacak bekleriz efendim.)))

Ahh ahh yoğunluktan şu sıralar bitirdiğim kitabı tanıtamadım sizlere. En kısa zamanda yazacağım, bakarsınız akşama tanıtırım.Haydi şimdilik iyi günler.

Güzel Sinop’um dan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum size, kabul buyurunuz lütfen)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.