AKŞAM SEFASI…

İyi pazarlar efendim…Nasılsınız bugün, keyifler yerinde mi? Havamız bugün çok güzel, sadece biraz sertçe, gündoğrusu esiyor Sinop’ta. Fakat parklar bahçeler hemen dolmuş, vallahi masanın birinden biri kalkıyor ,bir diğeri oturuyor.))Herkes güneşe hasret gibi dökülmüş dışarılara.
Bizde sabah yürüyüşümüzü yapıp geldik.Önce size dünkü törenleri anlattım şimdi de dün akşam ki akşam sefasını )))))
Bu Akşam Sefası yalnız Sinop’ta olan))))
Konservatuvar arkadaşlarımızdan Kemal, bizi akşam oturmasına çağırdı. 3 arkadaş eşli olarak gittik. Konservatuvardan 4 aile bir araya gelirse ne olur? Ne olur???????????? Müzik olur tabiki.))))
Ya maşallah, meğer Kemal’ler o kadar meraklılarmış ki karı-koca müziğe, evlerinde 3 mikrofon, 2 ayak , bir sehba vardı.Bir köşe hazırlamışlar kendilerine, Kemal çalıyor,Hülya söylüyor ohhhhh, ne güzel vallahi hayran kaldım.)))) Komşuları da çok memnunmuş durumdan , istediğiniz saatte çalıp söyleyebilirsiniz demişler.Bazen gece 1- de 2 de bile müzik çalışması yapıyorlarmış))))
blankblankblankblankblankblank
Böylece bizde katıldık şarkı söylemeye. EE aramızda bir udi, bir kemançı, birde saz çalan olunca, şarkı söylemeden olmazdı. Hele ben bulmuşum fırsatı karşımda mikrofon var, sazçılar var,üstelik  Hoca’da yok))), ben söylemeyeyim de kim söylesin))))Değil mi ama)))))
Hep beraber ara ara koro halinde , bazen solo şeklinde şarkılarımızı söyledik. İzzet ikramda çok güzeldi, şarkılarımız ve saz heyetimiz de geceye renk kattı)))Eşimde bizleri görüntüleyerek geceye katkıda bulundu)))

yeni koromuz ncabaci

solomuz ncabaci

muzikli bir akşam ncabaci

akşam sefası ncabaci

Çok güzel bir Akşam Sefası yaşadık ve devamı içinde sözleştik birbirimizle..
Hep böyle dost, hep böyle güler yüzlü, hep böyle neşeli gecelere ve günlere diyerek ayrıldık birbirimizden. En kısa sürede tekrar buluşmak ümidiyle diye..
Sizlere iyi pazarlar diliyorum..Sağlıcakla kalın…Kendinize iyi bakın…Sevgiler Sinop’tan.
BAŞARABİLİRİM ÇÜNKÜ….
Başkalarını değil,kendimi değiştirmek ve geliştirmek istiyorum. Başkalarını olduğu gibi kabul ediyorum.
ELGİZ HENDEN

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    Nilgün, harikasınız ya, çok imrendim size, Tülin falan ne güzel zaman geçirmişsiniz, arkadaşım yakışır size, ben Nisanda geliyorum böyle sazlı sözlü eğlence istiyorum………

  2. blank

    Teşekkür ederiz canım)))Geldiğinde muhakkak görüşelim)))Sevgiler.

  3. blank

    NİLGÜNÜM YAA HARIKA BİR GECE GEÇİRDİK…VALLA TAM ADINI KOYMUŞSUN TAM AKŞAM SEFASIIIIIIIII:) ) ) ELLERİNE SAĞLIK BEBİŞİMMMM:) )

  4. blank

    BİRŞEY DEĞİL CANIM)))SİNOP’TA AKŞAM SEFASI))))GERÇEKTEN GÜZEL BİR GECEYDİ.EN KISA ZAMANDA TEKRARLAYALIM)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.