Bilke, Esn. ve San. Odası, Merhaba Vira Otel….

Birgün geçikmeyle de olsa öncelikle bayanlarımızın, 8Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.

Dün sabahtan akşama kadar bayanlar gününün kutlama etkinliklerinde bulununca ,günlüğümü yazmaya mecalim kalmadı))))Bayan olmanın zorluğunu bir kez daha gördüm))))

Sabah 11.00 de ilk gittiğim etkinlik BİLKE(Bilim Kültür Eğitim Derneği)’nin,Kuzey Yıldızı Eğitim projesi gönüllülerinin ,  verdiği kahvaltılı eğlenceydi.Bütün gönüllüler bir aradaydık.Çalışan bayanlar öğlen arasında gelip eğlenceye katıldılar.Dernek Başkanı Yaşar Sarıkaya,2011de yapacağı projeyi valiliğe sunduğunu eğer kabul görürse,süprizi benim aracılığımla ve diyer medya kuruluşlarıylada paylaşacağını söyledi.Ben biliyorum ama gerçekleşmeden de ,buraya yazmak istemiyorum.Ama gerçekten Sinop için çok güzel bir proje umarım onaylanır.
blankblank

Sonra Yaşar Hocam çaldı biz oynadık,Şehnaz Ud çaldı biz söyledik derken,saat 13.30 oldu.

Yaşar Hocam,daha önce web siteme konuk olmuştu yaptığı çalışmaları bir kez daha hatırlamak isterseniz, bu adresi tıklayabilirsiniz

https://nilguncabaci.com/2010/11/yasar-sarikayayi-taniyalim-mi/

Bu arada saat 14.00 de Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda da etkinlik olacaktı.Başkanımız Ali Fevzi Tütüncü, 5 çalışan bayanımızın ve benim, 8 mart dünya kadınlar gününü ve bu arada 13 yıl önce 8 martta işe başlayan personelimizin  yıl dönümlerini de kutlamak için, pasta aldırarak,  süpriz bir parti hazırlamıştı.Bir kutlamada orada yaptık.

blankblank

 

Hem başkanımız ve hem de ben kısa konuşmalarımızla teşekkürlerimizi dile getirdik.Birkez daha Yeşim’e,Seher’e,Muazzez’e,Hatice’ye, Havva’ya teşekkür ediyorum.Ahmet, kadınlar günü olduğu için senin adını yazmadım)))Yoksa ne kadar çalıştığını bütün yönetim biliyoruz))))

Dünkü etkinliğimiz yerel basına hemen yansımış, adresini vereyim bakarsınız.

http://www.sinop.com.tr/haber/2211-guncel-yasamimizin-vazgecilmezi.html

Ve yine başkanımız Ali Fevzi Tütüncü’de web sayfama konuk olmuştu ,birkez daha adresi vereyim bakmak isteyenler için.

https://nilguncabaci.com/2010/02/bloguma-konu-olanlar/

Veee oldu akşaaaam…..

Bu yazdan beri yapımını denizden tekneyle dolaşırken izlediğimiz Vira Otel’e gitmek,8 mart Kadınlar Gününe kısmetmiş.

Saat20.00 gibi 4bayan  kadınlar gününü kutlamaya Vira Otele’e gittik. Girişte beyaz karanfil vererek karşıladılar bizi.Masa düzenleri servis çok güzeldi.Kalabalık bir ekip çalışıyordu.Neredeyse her masaya 2 garson vardı,gag desek getirdiler,gug desek getirdiler)))))Şimdi böyle yazmakta nereden çıktı))))))Yani ne istersek anında görüntülendi.Hepsi çok saygılıydı elemanların,hoşumuza gitti.

Sigara içen bayanlar için özel bir oda hazırlanmıştı,içenlerde kapı önünde madur olmadılar))

Gittiğimizde masanın üstünde soğuk meze tabakları hazırdı,peynir tabağı çok şıktı. İlk kez gördüğüm ve yediğim kaşık salatada güzeldi.Ardından koca bir börek geldi sigara böreğinin 3 misli büyüklükteydi.Çin böreğine benzettim,ama korkudan fazla yiyemedim((((Malum haftaya diyetisyene gideceğim için,dikkat etmem gerekti.Ben dikkat etmeye çalıştıkça böyle özel günlerde peş peşe geliyor malesef((((

blankblankblankblankblankblankblankblank

Sonra göveçler içinde et geldi,ama ortaya koydular, meğer o da ara sıcakmış,ama göreceksiniz 4 kişi zor yer,o kadar çok ..Çiğerdi,Tadıda iyiydi .Yine tahmin ettiğiniz gibi az yedik))))

Ardındanda et sote,salatalık ve marulla yapılmış,ağaç görünümünde yeşillik ve patates üstüne konmuş ıspanak ve kaşarla fırında hazırlanmış  bir çeşit daha vardı.Yanında da 2kadeh içki.Ne içersen artık.

Bu yazdıklarımla bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz)))Ardından dondurma,tel kadayıf ve baklava servisi yapıldı, hepsinden de tattık vallahi…Ahh ahh …Çok derin ahh çektim)))))Siz anladınız niye çektiğimi)))))

Yine dün gece, Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği,Baba beni okula gönder kampanyasına katkıda bulunmak için bir çekiliş düzenledi.5tlye bilet sattılar. 2 kişi,2şer kişilik yemek kazandı Vira Otel’den. 1 kişide 2 kişilik konaklama kazandı Vira Otel’de. Ahh dedim arkadaşa şu 161 nolu bilet bizim olsaydıda 1 gece kalıp inceleseydik oteli))))Artık nasıl anlatırdım size bilemem))))

Saunası,fitnes center’ıda var sanırım, tuvalate giderken gördük)))Sanıyorum Sinop Bir güzel otele daha sahip oldu.Hayırlı olsun memleketimize.Bu kadarını gördüm ve bende bıraktığı izlenimlerimi yazdım,161 numara benim biletim olsaydı sizlerle daha da çok şey paylaşırdım tabii))))

Ayyy az kalsın unutuyordum,bayanlarımızdan bahsetmeyi…Tanrım bu ne güzellik,bu ne zerafet, sanki birçoğu moda dergilerinden fırlamış gibiydiler.)))Hepsini tanıyorum ama çok fazla samimiyetim yoktu,olsaydı  hepsinin görüntülerini atardım web siteme, bana hak verin diye))))Bu arada beyler size bir itirafta bulunayım, biz bayanlar sizler için değil ,kendi hemcinslerimiz için süsleniyoruz çoğunlukla veya bir kısmımızda kendimiz için))))Bunu böyle bilin.))))

İşte böyle değerli okuyucularım…Dün böyle bir gündü..Ve dün gece saat .00.30 da evdeydik.Kadınlar günü geçti,haydi yine marş marş çalışmaya)))

Ha bu arada bugün Sinop’ta Kitap Fuarı açıldı.Erol Mütercimler ve Şirin Özbilen ‘nin de imza günü olacak.9-13 marta  arasında Aşıklar Düğün Salonunda

Sergilenecek kitaplar,kaçırmayın. Ben bugün gidemedim ,kısmetse yarın inşallah.Sizde kaçırmayın olur mu?

HAYDİ BOL OKUMALI GÜNLER DİLİYORUM SİZLERE…İyi günler…

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Vay canına bu ne enerji Nilgün abla? MAŞALLAH, Allah nazardan korusun. 🙂

  2. blank

    AMİN CANIM AMİİİİİİİİİİİİN)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.