Mutlu yılllaaaaaaaaaar sizeeeeeeeeeeeeeee.))))

Kızlar kızlar yüreğim sızlar.)))))Ne güzel gündü bugün. İyi ki doğmuşsunuz iyi ki varsınız…İkinize de mutlu ,sağlıklı daha nice güzel yıllar diliyorum,tüm sevdiklerinizle birlikte.)))))

Bugün Cici ve Esin arkadaşlarımın doğum günlerini kutladık Zey-Den’de.

İkisinin doğum günleri arasında 1gün olunca birlikte kutlamaya karar verdik.Tam bir süpriz oldu ikisine de. Banu’da pek güzel şeyler yapmış,pastalar kurabiyeler ….Oh Ohhh keyfimize diyecek yoktu vallahi.))))

Şimdi sırada kim var diye liste yaptık..Off yaa benimki ne daha çok var.Partiyi öne alsakta, yaşımı geriye atsak ne güzel olurdu.))))

Bugün hava önce günlük güneşlikti, ardından bir sis bastırdı ,işte o zamanda buz gibi oldu. Artık malum, sis zamanı şimdi de.

Komşunun bahçesinde erikler çiçek açmış, öyle güzel görünüyordu ki)))Baharı müjdeliyordu sanki.Umarım çiçekleri dökülmez.


Bugün dalgakıranda yangın ncabaci
Bugün otururken ZEY-DEN’de, baktık dalgakırandan acaip dumanlar geliyor. Hemen aldım fotoğraf makinamı , gittim balıkçı Parkının oraya,  İlk fenerin dibinden hem alev hemde duman çıkıyordu.Sonra hortumlar filan çıktı söndürmeye başladılar ben de döndüm. Beni de elimde fotoğraf makinasıyla gören gazeteci sanacak.)))))Ne tutuştu,ne yandı bilgim yok.Gözüm yemedi , yanına gitmeye.Bununla yetiniverin artık.Bugün tembel gazeteciydim.)))))

blankblankblankblankblankblankblank

Bu akşamda’ Öyle Bir Geçerki Zaman’’ın yeni bölümü yok.Maç var diyemi, anlamadım. Bu durumda benimde programım değişti tabii.Biraz Mahjong oynayıp kitap okurum artık.

Haa kitap değince…. Hani Hüseyin Pehlivan(Dünkü yazımın Kahramanı) kim acaba diye merak etmiştimya, buldum.Bugün arkadaşım tanıttı.Önceden Radarda çalışıyormuş,üstelik benimde tanıdığım selamlaştığım, kibar bir bey.Eğer yolda rastlarsam konuşacağım kendisiyle.Belki benimle de röportaj yapmayı kabul eder.

İşte bugün de böyle geçti.Yarına Allah kerim.)))Kerimin kuyusu derin…)))))Sonra…))))

Nebileyim içimden geldi yazdım.Arada bana böyle olur bilirsiniz.))))

Ha  bu arada bir konuda daha bilgilendireyim.Hani benim neti sınırlı yapmıştımya geçen ay 4gb tı geçti.Malesef bu ayda geçti. 1 Gb kadar fazla kullanıyorum.Bugün öğrendim ki,3tl fazla ödersem 6GB ‘ta çıkarta bilirmişim kotamı.Benim için ideal bir durumdu hemen yaptırdım.Bilgilerinize.

Bir konuda daha aydınlatayım.Biliyorum geç oldu ama, ben de dün öğrendim.Telekomun saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında yaptığı şehirler arası ve şehir içi bedava konuşma tarifesi.28 şubatta bitmiş.Ne oldu.?Siz de mi şaşırdınız ve üzüldünüz.?Maşallah çok erken öğrendik değil mi?

Haydi hepinize iyi geceler..))))

Kötü haberi sona mı bırakmışım….Çııık ,çıık, çııııık….Sorry…

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.