Sinop Kitap Fuarı…

Dün açılan Sinop Kitap Fuarına ancak bugün

gidebildim.Gittiğimizde önce birkaç yetişkin vardı, sonra Gazi İlköğretim okulu talebeleri geldi ve etraf birden cıvıl cıvıl oldu.

Bildiğim kadarıyla Sinop’ta yapılan belki de ilk kitap fuarıydı.Yalnız bundan emin değilim. Ama ben ilk kez bulunuyordum. Kitapları incelediğimde ,dünya klasikleri ve çocuk kitapları çoğunluktaydı gibi geldi bana. Fiyatlar birkaç yerde indirimdeydi.3tl ve 5tl satılan kitaplarda vardı. Orada kitap satışı yapanlara , nasıl satılıyormu diye sorduğumda fena değil dediler.Ben de geçen Cuma günü kütüphaneden aldığım Naşide Gökbudak’ın Perina’sını okuyorum şu anda.Yine aynı yazarın,’Asıl Adı Atiye’ sini görünce dayanamayıp aldım. Bu arada Canan Tan’nın da bir kitabı vardı alsam mı almasam mı diye düşünürken kaçırdım.))Aman olsun,yeterki satılsın,yeter ki birileri kitap okusun.

İlköğretim okulu öğrencileri bayağı kitap aldılar çok mutlu oldum.Bu arada talebelerini fuara götüren öğretmenleride tebrik ediyorum buradan.
blankblankblankblankblankblankblank

Yalnız, yeni basım kitaplar pek dikkatimi çekmedi.Belki de vardı ilk gün bitti.

Edindiğim bilgiye göre Erol Mütercim’ler Cumartesi günü 13.30 da gelecek ve söyleşi yapacakmış,ardından da kitaplarını imzalayacakmış.Umarım programda bir değişiklik olmazda dinleriz.

Fuarın başka bir güzel yanıda, Sinop’lu öğretmenimiz Şirin Özbilen Hocamın şiir ve anı kitabıda satıştaydı,kendisiyle gurur duydum.

Hava da çok soğuktu bugün,haydi Zey-Den’e gidip çay içelim dedik. Oraya artık bizim ev dediğimiz için, rahat bir ortamda ev oturması tadında, bir kaç saat geçirdik.

Soğuk bir gün, sıcak sohbetlerimizle sürdü..

Eee artık Fatmagül’de bittiğine göre günlük yazma vaktim geldi dedim))))

Sevgili Sinop’ta ki okuyucularım,Kitap fuarı 13 Marta kadar devam edecek.Lütfen ziyaret edin.Eminim bütçenize ve gönlünüze göre bir kitap muhakkak bulacaksınızdır..

Hepinize iyi geceler…Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Selam,oğlum Atilla da oradaydı ama resimlerinde göremedim, zaten pek sevmez poz vermeyi. Tahmin de ediyorum kitapların içine gömülmüş olacak :)Çünkü o günde 7-8 kitap daha almış.. Ben oğlumu alıp ilk gün gitmiştim ona 3 tane kendime 4 tane aldım.Şirin hocamıza kitaplarını imzalattık. Şiirlerini çoktan okudum, harikaydı şimdi anılarını okuyorum. Herkese tavsiye ederim. Kitapla dolu bir hayat dileği ile…

  2. blank

    Harikasın Gül. Oğlunuda çok iyi yetiştirdiğine eminim.Sevgiyle öpüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.