Zehirlendim…..

Evet doğru okudunuz…Perşembe akşamından beri yatıyorum. Hiçbirşeyim yoktu.Perşembe gecesi yatarken, ya benim midem bulanıyor dedim.Sonra da 23.30 gibi yatıp kitap okuyayım dedim. Ama kendimi iyi hissetmediğim için kitap filan okumadan uyumuşum.Gecenin bir yarısı uyandım,vücudumun her bir parçası ağrıyor.Allah Allah bana birşeyler oluyor dedim.Baş ucumdaki ışığı bile açaçak halim yoktu inanın.Tekrar uyumuşum.Saabah 8.00 de uyandığımda kendimi yine kötü hissediyordum.Nilgün kalkınca açılırsın dedim ama yok olmuyor yine yattım yatağa. Biraz sonra midem şişti,bulanmaya ve ağrımaya başladı. Hiçbir yorum getiremiyordum durumuma.Aile hekimi evimize çok yakın ama kalkacak güçüm yoktu yataktan.Ağrı kesiçi,kas gevşetiçi aldım.Yok..Bana mısın demedi.Birde heryerim nasıl ağrıyor anlatamam.Telefonla konuştuğum bir arkadaşım,keçi gribinin değişikliğe uğradığını mide bulantısı yaptığını söyledi.Muhakkak acile git serum taksınlar çabuk iyileşirsin diyede ilave etti.Öğleden sonra ziyaretime gelen bir arkadaşımda sakın zehirlenmeyesin dedi.Yok canım dedim,daha dün beraberdik aynı şeyleri yedik dedim.Sonradan aklıma geldi.O gece ben kıymalı pırasa pişirmiştim.Eşimde tabağına koydu.Fakat bir koku hissetti.Kıyma hafif kokuyor dedi.Ben de yok canım birşey değip yedim.Eşim yemedi.Sonra düşündüğümde kullandığım o kıyma,sanıyorum 1haftadır aşağıdaydı.Ama kavrulmuş bir şekilde.Ben normalde deepfreeze de tutardım ama çok az diye buzluğa kaldırmamıştım.Acaba ondan mı diye düşündüm.

Gece kramplarım ,mide bulantım daha da arttı.Eşim acile götürdü.Arabamız yanaşır yanaşmaz genc bir görevli hemen hasta sandalyesi getirip beni aldı ,nüfüs cüzdanımı istedi ve gerekli yere götürdü.Bir an düşündüm,kimsesi olmayan biride olsa,bu tür bir servis yapmaları hoşuma gitti.Eşim arabayı park edip gelinceye kadar benim giriş işlemim tamamlanmıştı.Yeşil odaya sevk edildim. Genç bir doktor muayene etti.Bana sorduğu ilk soru değişik bir şey yedin mi oldu.Yediklerimden bahsedincede zehirlenmişsiniz dedi.Hemen iğne ve 3 hap yazdı,hepsini hemen alın dedi.İğneyi hastanede ki bir hemşire yaptı.Nasıl yaptıysa ilk kez iğne olurken bağırdım.Çok açıttı.Ne yaptınız böyle dedim kızarak.Olur olur dedi.Ama vallahi yalnış yerime batırdıda ondan bu kadar acıdı diye düşündüm.Mide bulantısını kesen bir iğneydi.Neden bu kadar acıdı halada anlamış değilim.

Hemen ilaçlarımı aldım. Bu arada mideme gelen iki kramp daha beni ağlattı.Sonra uyumuşum.Şimdi yine haplarıma devam ediyorum.Çok daha iyiyim.Pek birşey yiyemiyorum.Bu sabah ayaklanınca ilk işim buzdolabımı elden geçirmek oldu.Herşeyin tarihine baktım,birkaç günlük şeylerin dışındakileri attım.Halbuki hergün taze yemek pişiririm bizim evde 2 günlük yemek dahi olmaz.Ama işte, az bir  artan eti kavurdum ,tuzladım, buzdolabının altında da bırakınca, bakın başıma ne işler açtı.Sanırım zamanla bünyelerde değişiyor,hassaslaşıyor.Midem bulandı çıkaramadım,barsaklarımda da birşey olmadı.İçimde kalan bu maddede beni zehirledi.

İşte böyle şimdi iyiyim,sadece halim yok.Biraz dinleneceğim.İnşallah kısa sürede eski sağlığıma kavuşurum.

Sinop’ta hava bir güzel bir güzel anlatamam.Benim yerime gidip yalı kahvesi veya balıkçı parklarının birinde çay içip,simit yiyin olur mu?))))))))

Hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi tatiller.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

10 Yorum

  1. blank
    Irem Ebru Gursoy

    Geçmiş olsun, hala. Çok üzüldüm. Umarım yakında iyileşirsin ve eski sağlığına kavuşursun. Öpüyorum.

  2. blank

    Teşekkür ederim Ebru’cuğum..Ben de seni öpüyorum.

  3. blank

    Ay çok şaşırdım..Çok geçmiş olsun..

  4. blank

    Geçmiş olsun dileklerimle;Biran önce sağlıklı günlerine dönmeni,bizleride Sinop ve sosyal yaşamdan habersiz bırakmaman arzumla selam ve sevgilerimi sunarım.

  5. blank

    Çok teşekkür ederim..

  6. blank

    Çok teşekkür ederim Necla Hanım.Şimdi çok daha iyiyim..)))

  7. blank
    LEVENT AÇIKEL

    Çok geçmiş olsun Nilgün Hanım
    hiç haberimiz olmadı..:(( Bizde Cuma akşamı neden yok diyorduk
    Acil şifalar dilerim..

  8. blank

    Çok teşekkür ederim.Şimdi iyiyim.

  9. blank

    geçmiş olsun nilgün hanım.allah beterinden saklasın.

  10. blank

    çok teşekkür ederim Melahat Hanım))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.