ÇINAR AĞAÇI…

Bugün sinemaya gittik. 72.Kovuşu son dakika yakalayınca, bu sefer acele edip görelim Çınar Ağacı’nı dedik. Hatta içimizden 2 arkadaşta, ya acaba ne yapsam, ağlamaklı bir filmede gitmek canım istemiyor desede, bizler  Zey-Den Mutfaktan peçelerimizi alıp sinemaya gittik.))))) Arkadaşlar sizler için bugün kü 15.00 matinesini kapatıyorum dedim ve sadece biz bize izledik filmi.(6kişi)

Sevgili arkadaşlar ÇINAR AĞAÇI,uzun süredir tv de olsun,sinemada olsun izlediğim filmlerin en güzeliydi.Ben sonunu bildiğim kitabı okumasını,izlediğim filmi tekrar izlemeyi asla seven bir insan değilim, ama bu filme 2. kez bile gidebilirim..Çok güzel çooook. Gerçekten. Zevkler ve renkler tartışılmaz deriz ama,bu filmi beğenmeyen olursa da şaşarım. Nurgül Yeşilçay, Nejat İşler gibi yakından tanıdıklarımızda rol almış bu filmde.İlk bölümde hiçbirimiz ağlamadık,aksine çok güldük,annenin evlatlarına davranışını izledikçe.Ve doğrusunu söylemek gerekirse de, biraz kızdık yaşlı kadına.(Celile Toyon))))

Ve bu arada torun(Deniz Deha Lostar) çıktı ortaya şekermi şeker.Mükemmel rol yapıyor.Hareketleri konuşuşu gerçekten çok iyi ve etkileyici.

2.bölümde esas konu çıktı ortaya,anneye 5 evlat yer bulamadılar,kimi evladı istemedi,kimi zaman da gelini.

Ve ardından gelişen olaylar,annenin birçok şeyi önceden hissetmesi,görmesi….

Ve sonundaaaaaaa…….Yazacağımı sandınız değil mi?))))Asla….Gidip görün..Gerçekten çok güzel.2. bölümde biraz ağladık. Çok duygusaldı. Kendi ailelerimizi düşündük. Kendi Çınar Ağaçlarımız geldi aklımıza…

Kimi ni yeni kaybettik, kimi kurudu gitti..Sadece izi kaldı kalplerimizde. ((((

Şu anda  hayatta olan  Çınar Ağaç’larımıza, elimizden geldiğince onları kırmamaya çalışarak,sevgi ve şevkatimizi,anlayışımızı göstererek bakıyoruz.

Bizler evlatlarımızı bizlere baksınlar diye doğurmadıksa da,yine de dileğim,ben nasıl kendi ailem deki Çınar Ağaçlarıma  baktıysam, nasıl davrandıysam,onlarında bana öyle davranmaları en büyük dileğim.

Sevgili dostlar elinizdeki herbir canlının kıymetini bilin.Birgün hepimiz kaybolup gideceğiz..Ömrümüz ne kadar bilinmez..Her zaman dediğim gibi Allah sıralı ölümler versin..Ailemizde ki  genç fidanlar, birgün Çınar olacaklar,onları güzel duygu ve düşüncelerle besleyelim ki,hayatın değiş tokuşunda, onlarda bizlerden gördükleriyle, ellerindeki Çınar Ağaçlarının  bakımlarını yapsınlar.

İzlenmesi , ders alınması görülmesi gereken bir film..Ve haftaya Cuma son. Bilgilerinize…

Şimdi Sülüman’ı izleyeceğim ))))).İyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.