Sinop’ta Basketbol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası VE AK Parti..

Merhaba…Bugün yine çok haber var.))))Anacığım benim web sitem, yerel Sinop Haberlerini yazan gazeteleri de geçti yani.))))Üstelik magazin ağırlıklı.)))

Bu sabah,erkenden önce pazara gittik.Sabahın 8.30’da da kimsecikler olmuyor. Pazarcılar bile daha yeni açıyorlardı tezgahlarını.))))(istediklerimi aldım merak etmeyin)

Oradan gelince de doğru spora. Vallahi sevgili okuyucularım, kesinlikle spor şart. Bugün hocamız söyledi, televizyonda dinlemiş. Bu sene ağrılar geçen senelere rağmen çok fazlaymış.Daha çokta yumuşak doku romatizması görülüyormuş.Özellikle de yürüyüş şart diyormuş uzmanlar.Bakın Allah’tan ümit kesilmez,bakarsınız baharda gelir,sizde yürümeye başlarsınız.)))))

Şaka bir yana bugün normal kaban giydim öğleden sonra,fazla üşümedim.)))Üstelik ben de sıcağı seven bir insan değilim ,düşünün yani.

Size ilk haberim…. Bugün spor salonundan çıktık baktık,küçük dev adamlar geliyor.Maşallah bir boy var hepsinde, ben ancak göğüs hizalarına geliyordum.))))

Hayırdır ne var dedik…..Ve… Meğer ‘Basketbol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası’ Sinop’ta yapılmıyor muymuş.))))

Çok sevindim çok)))). Yarın saat 11.0de Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda başlıyormuş.İnşallah gidebilirim. Ve sizlerle görüntüleri paylaşabilirim.

26 Nisan-01.Mayıs 2011 tarihleri arasında, Atatürk Spor Salonu ve Kemalettin Sami Paşa Spor Salonlarında  müsabakalar yapılacak.

Katılacak takımlar şöyle:

Fenerbahçe Spor Kulübü

Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü

Tofaş Spor Kulübü

Oyak Renault Spor Kulübü

Efes Pilsen Spor Kulübü

Gazi Üniversitesi Spor Kulübü

Yeşim Spor Kulübü

Eryaman Spor Kulübü

Yeşilyurt Spor Kulübü

Pınar Karşıyaka Spor Kulübü

İzmir Mavi Şehir Spor Kulübü

Genç Banvitler Spor Kulübü,

Adana Bilfen Koleji Spor Kulübü

Adana Gündoğdu Spor Kulübü

Samanyolu Spor Kulübü…

Yani basketbol maçlarını izlemek isterseniz ,hem de Türkiye Şampiyonasını, Sinop’a gelmeniz gerekiyor.))))Sinop’ta kiler çok şanslı, canlı canlı izleme imkanları  var. …

Bugün kü diğer haber de, dün AK Parti, milletvekili aday seçimini yapmış.

1.sıra mİlletvekili adayı:Mehmet Ersoy

2.sıra milletvekili adayıda:İbrahim Felek

Bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyarete geldiler.Sayın Feleğ’i tanıyorum daha önce Erfelek Belediye Başkanlığı yapmıştı.Hatta bugün  bir seçimde,Engin Alataylı ile kendisi bir açık oturuma katılmış ve ben yönetmişim.O anısını anlattı.Ozamanlar ben Gözde  Fm Radyosunda spikerdim.)))Ama diğer adayı ilk kez gördüm.Kendisi daha önce Yalova Valisi imiş. Boyabat’lı.Hiç bir vaatde bulunmadığını ama Sinop için canla başla çalışacağını söyledi.Başkaları gibi bir işimde yok dedi.Benim işim sadece milletvekilliği olacak dedi. Aslında ilk konuşmalarını kaydettim, sonra kapatmıştım.  Kaydettiklerimi dinleye bilirsiniz.

SDR_0001 AKP 1.SIRA MİLLET VEKİLİ ADAYI MEHMET ERSOY’UN KONUŞMASI

Sinop Belediye Başkanımız Baki Ergül için,benimle çalışmanın keyfini yaşayacak dedi.CHP daha kendi iktidara geleceğine inanmazken , nasıl olurda o partiye oy verirsiniz dedi.Engin Altay 13 yıldır milletvekili artık gitme zamanı geldi,bize verin oyunuzu ve değişimi görün dedi.Vallahi bakın bunları 1. Sıra adayımız Sayın Mehmet Ersoy dedi. Ben sadece dediklerini yazıyorum.

blankblankblank

Seçim bürosu açıp,halk günleri düzenleyecekmiş.Artık seçime kadar odaya uğramayacakmış,seçimden sonra umarım ziyaret edersiniz dedik.)))

Termik Santral kurulacakmı diye sordum.Benim hükümetimin böyle bir kararı yok dedi.Ama yerler alındı dedim.Bizim ilgimiz yok dedi?

Biz ev sahipliğimizi yaptık,çayımızı ikram ettik ve yolcu ettik.Ha  hangi parti olursanız olun,seçim sonrası tüm seçmenler bizimdir, onların hepsine ayrım yapmadan hizmet edeceğiz dedi.

İşte böyleeeee…Elçiye zeval olmaz,onlar konuştu ben yazdım..Karar sizlerin….

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    SENİ ÇOOK SEVİYORUM NİLGÜN ABLA..YAZILARINDAN BILE BIR POZİTİF ENERJI FIŞKIRIYOR..GÜNE SENINLE BAŞLIYORUM..ALLAH NAZARDAN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN. SEVGILER..

  2. blank

    Canım benim)))Çok teşekkür ederim.Allah hepimizi kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun.İyi günler, sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.