50 İnegöl köftesi 3.5 tl.

Yani olacak şey mi? Bildiğimiz, dananın etinden yapılmış olsa bu İnegöl köftelerinin 50 tanesi 3.5 tl ye satılır mıydı? Dün akşam üzeri bir akrabama giderken bir marketin camında afişi vardı. Yani pes dedim. Bu ne etinden yapılmış olabilir sizce.? Yani bu satılan ürün gerçekten sağlık bakanlığından onay almış mıdır?Almamışsa böyle renkli afişler bastırıp,satabilirler mi.? Birçok yanıtsız soru sordum size? Yanıt alamasam bile en azından kafanızda soru işaretleri oluşmasına sebep vermişimdir.

Eee nasılsınız bakalım? Bu sıralar yine çok yoğunum, birde seslendirdiğim şiirlerin videosu silinmiş, onlarla uğraştım.Dün kütüphaneye götürdüm kitapları, bu arada arkadaşımı da üye yaptım.))) Birçok kitap gelmiş kütüphaneye. Bayıldım bayıldım. Yepyeni. Bu arada ne dikkatimi çekti biliyor musunuz? Çocuklar için bazı romanları çizgi roman haline getirmişler. Renkli, temiz baskılı, hayran kaldım.Yeter ki okuma alışkanlığı kazandıralım çocuklarımıza diye olmalı.
blankblankblank

Biraz eski günleri hatırladım. O Teksas, Tommiks, Red Kıt okuduğumuz dönemleri.))) Annem bana iş yaptırmasın diye ders kitabımın içine koyar, öyle okurdum.))))Annem de ders çalışıyorum diye bana iş söylemezdi.)))Sonra okuduklarımızı bir kutunun içine koyar mahallede ki diğer arkadaşlarımızın kitaplarıyla ya değiştirir ya da satardık.))) Dün yine 2 kitap aldım kütüphaneden. Ama daha başlamadım.Biri Sophıe Kınsella’nıın Beni Hatırladın mı?, diğeri de Paul Auster’in Görünmeyen isimli kitabı . Bakalım nasıllar, okuyup görüşümü yazarım yine. İşte böyle sevgili günlük..Şimdi Osman’ı seyretme zamanı. Artık ben gideyim de, Ali ve Cemile’yi izleyip sinirlerimi bozayım. Hem bu kadar sakinlik niye ?))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Ay alemsin Nilgün abla, bende gördüm o afişi ve bende aynı şeyi düşündüm..50 tane köfte 3,5 tl..birde annenizin köftesi diyorlar gel de inan..
    Valla ruh ikizim gibisiniz..Bende iş yapmamak için aynı tekniği uygulardım ve erkekler için dense de bende bayılırdım Teksas, Tommiks, Zagor u vs. okumayı..Ne güzel günlerdi ama..Akşam olana dek eve girmezdik ama akşam olunca da biryere gönderilmezdik. :)))

  2. blank

    Desene yalnızca ben değil mişim))))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.