Çok yorgunum çooook…..

Daha dün İstanbul’dan sevgiler diyordum, şimdi Sinop’tan iyi akşamlar diliyorum.))))

Nasıl geçti 5 gün vallahi anlamadım gitti. Bu sefer hiçbirşey anlamadım İstanbul’dan,sadece çok yoruldum,çoook…

Vallahi sanki dün gitmişim gibi geçti zaman. Ve ben daha hiç oturmadan geldim desem yeridir. Ne yaptın diyeceksiniz…Bilmiyorum vallahi bir koşu geçti zaman. Sirkeci’den fotoğraf makinası aldım kendime, sonra tripod aldım.Artık yavaş yavaş daha güzel resimler çekmeye başlayacağım inşallah. Fotoğraf makinamda panoromik çekme özelliğide var,umarım güzel verim alırım ve sizlerle de paylaşırım. Artık omzumda taşımam gerekeçek makinamı,bir tarafta çantam bir tarafta fotoğraf makinası işim zor.)))Ama ne yapalım her güzel şeyin,  zor tarafı oluyor.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

İstanbul’da ,oltasını alan boğazda balık tutuyordu. Göreceksiniz, bir çekiyorlar oltalarını denizden,7-8 tane istavrit geliyordu.İçim kaldı.

Velhasıl misafirlerimiz,yemek davetleri, gezmeler derken 5 günü geride bırakıp Sinop’umuza döndük. Bugün Sinop’ta çok güzeldi.Ama benim işten güzelliğini görecek halim yoktu.

Önce bir dinlenmem lazım..Çok yorgunum çooooooook…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.