Sinop Yalı Kahvesi….

 

4 gün İstanbul’da kalınca Sinop’u bir özlemişim , bir özlemişim anlatamam. Bugün soluğu Yalı Kahvesi’n de aldım. Deniz pürüzsüzdü, ara ara geçen kayıklar denizin üstünde hafif çırpıntılar meydana getirse de, gelin gibi süzülüp gidişlerini izlemek, büyük keyif veriyordu insana..

Ve  güvercinler… Atılan her bir simit parçasının peşine düşen , bazen kavgada kazanılan, bazen tek başına rahat rahat  yemenin keyfini çıkaran, çıtır simitleri minicik  gagalarıyla, midelerine indiren  güvercinler….

blankblankblankblankblankblankblank

Ve çaylarını yudumlayan,çekirdeklerini çıtlatan, güneşin iç ısıtan sıcaklığında, sohbetlerini sürdüren insanlar….

Ve ben… .. Omzumda çantam, iki elimle tuttuğum yeni fotoğraf makinamla, size bu görüntüleri yakalamaya çalışıyordum.)))))

Epey bir resim çektim bugün.. Ha bu arada Utku’yu da(pop star)  gördüm.)))Maşallah yine her zaman ki gibi yakışıklı ve kibardı.Biraz sohbet ettik.)))

Ve baharın geldiğini daha iyi duyumsadığımız çiçek resimleriyle, bugünkü çekimleri bitirdim…

Sinop’u özleyenler veya Sinop’un Yalı Kahvesi’nin önünü merak edenler….O zaman ne yapacaksınız????Hem resimlere  bakacak ,hem de videoyu izleyeceksiniiiiiiiiiiiiiz.))))Haydi iyi geceler..

 


Sinop Yalı Kahvesi önü ncabaci

SİNOP YALI KAHVESİ ncabaci

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.