Nafize Hocam…

Hayat bazen çok çekilmez oluyor..Yanii offf offf dedirtiyor işte. Bugün arkadaşlarımla buluştuğumda çok sevdiğim Nafize Haca’nımı kaybettiğimizi öğrendim.Benim İstanbul’a gittiğim gün kalp krizinden ölmüş.

Çok severdim hocamı, her defasında evine davet ederdi.Geçen gün, İstanbul’a gidip bir döneyim, bu sefer geleceğim hocam dedim.  Meğer gidipte dönmemek olduğu gibi, gelip de görmemek varmış. Benim İstanbul’a gittiğim gün kaybetmişiz hocamızı. Halbuki gidecektim,sohbet edecektik ve kendisiyle röportaj yapmayı bile düşünmüştüm.Ne anıları vardır,ne çok anlatacakları vardır diye geçiyordu aklımdan. Ama kısmet olmadı,bir çınar devrildi gitti. Hem de ne çınardı..Tam bir öğretmendi.Hani eskilerin öğretmeni denirya,aynen öyle. Disiplinli, çalışkan,kişiye saygılı,araştırmacı, bilgili…

Canım hocam ruhun şad olsun….Gelemedim, göremedim ama, inanın sizi çok seviyordum.Aynı sizin, beni sevdiğiniz gibi…Sizi çok özleyeceğim….Mekanınız cennet olsun..((((((((((

Bugün hocamın ölümünü duyunca zaten moralim bozuldu,sonra  bir başka akrabamın ciddi bir rahatsızlığını duydum üzüldüm. Akşam dur hele bir haber izleyeyim dedim,aşağı yukarı 2-3 aydır hiç izleyememiştim, gazetelerden takip ediyordum birçok şeyi.Keşke izlemez olsaydım. Etilerdeki bomba olayı,Ankara’daki kaza derken içim karadı. Moralim  eksilere düştü. Ya Nilgün dedim,ne izliyorsun.Bir tane iyi haber dinleyemedim 20 dakika boyunca. Hiçmi olmaz,yoksa bana mı denk geldi. Ya dedim boşver haber senin neyine. Bırak böyle ölüm haberlerini,kazaları izleyip moralini bozma. Bırak bunlardan haberin olmasın,bırak kültürün olmasın bu konuda… Sen gazetenin 3. Sayfa haberleri dışındakileri okursun,bilgilenirsin dedim.

Bir güzel şey bulupta yazsam size diyorum ama aklıma gelmiyor.Ben de bu akşam içinizi kararttıysam özür dilerim..Size iyi geceler diliyorum. Ve çektiğim birkaç resimi de hemen sizlere sunuyorum.

blankblankblank

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

3 Yorum

  1. blank

    HAYAT BU, KİME NE GETİRİYOR BİLEMİYORUZ.NAFİZE ELLİALTIOĞLU HOCAHANIMI KAYBETTİĞİMİZİ BENDE ANNEMDEN ÖĞRENMİŞTİM..ÇOOK ÜZÜLDÜM VE NE TESADÜFTÜR Kİ BENİDE HEP EVİNE ÇAĞIRIR, KARŞILAŞTIĞIMIZDA ÇOCUKLARIMI SORARDI..EVİME DAVET ETTİĞİMDE BACAKLARIM TUTMUYOR O KADAR UZAĞA GELEMEM, MERDİVENDE ÇIKAMAM DERDİ..MEKANI CENNET OLSUN..
    ESEN KAL,ÖPÜYORUM SENİ DE..

  2. blank

    Nilgüncüm iyiki varsın yoksa nereden haber alacağız.Yarın sabah yola çıkıyoruz on gün mail bakamıyacağım bir bakıp öyle yatayım derken bu haberi gördüm.
    İnan ben de çok üzüldüm. Zekiye hoca ile birlikte bana gelmeyi çok istiyordu, kaç defa gelip alayım dedim kısmet değilmiş ama BUGÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAKMAMAK lazım ben hep öyle çalışırım ama insanlar telaşe müdürü diyor. Oysa zaman o kadar değerli ki, yarına çıkacak hiçbirimizin vakti yok. Anı mutaka değerlendirmek lazım. Zekiye Hanıma iyi bakın şimdi, o harika bir insan.
    Eskiler ve o şehri bilenler kayboluyor. Seval abla bile Sinopun güzel yüzüydü, görüşmediğim halde ona da çok üzülmüştüm.
    Nafize Hanım kiseye muhtaç olmadan gitmiş ne mutlu. Herkese başsağlığı diliyorum.

  3. blank

    Gerçekten öyle,ertelememek lazım, ömrümüz ne kadar bilmiyoruz ki.(((Size iyi yolculuklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.