Günaydın Günlüğüm…..http://boyabatgazetesi.com/

Yorucu bir günün akşamından hepinize iyi sabahlar diliyorum..Tamam biliyorum öğlen oldu, ben hala günaydın dedim size ama,bir düşünün GÜ NAY DIN sözcüğünün güzelliğini.))))Gününüz hep aydın olur inşallah.Size anlatacağım çok şey var. Özellikle dün akşam ki Sinop Üniversitesi’nin Bahar Konserini anlatacağım.)))

Ama daha onu anlatmadan, bir haberden bahsetmek istiyorum. Pazartesi günü bir e-posta aldım, Boyabat Gazetesinin editörü , Hasan Küçük Bey’den. Anneler günü için hazırladığım sunuyu dinlemiş,çok beğenmiş ve benden Boyabat Gazetesi’ n de yayınlamak için müsade istiyordu. Ben de memnuniyetle dedim.

Bu sabah  http://boyabatgazetesi.com/ adresini tıkladığımda yayınlamış olduğunu gördüm. Memnunda oldum.)))Gazeteninde içeriği pek güzel.Bir inceleyin derim.

Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim…Şimdilik iyi günler diliyorum hepinize..

Konserimizide ilerleyen saatlerde anlatacağım ve resimleri paylaşacağım.Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın…Sevgiler..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.