SİNOP ÜNİVERSİTESİ 3. BAHAR ŞENLİĞİ – T.S.M. KONSERİ…

Eveeeet….Merakla beklediğiniz an geldiii……Günlerdir burada size, konser çalışmalarımızdan bahsediyorum,kaçırmayın aman gelin diyorum….Eeee tabiii merak edeceksiniz .Özellikle de Sinop dışında ki okuyucularım, merak içindedirler.Bir de koristlerimiz resimlerini görmek için merakla bekliyorlardır…)))

Şimdi efendim hemen başlayayım anlatmaya…

Bir varmışşş,bir yokmuşşşş….)))))

Masal gibi bir geceydiya,ben de böyle başlayayım dedim.))))

Dün saat 13.00de Halk Eğitim Merkezine son hazırlıklar için gittik. Bir kaç mikrofon denemesinden sonra bayanlar kuaförlere koşuşturdu ,ben de tabii.)))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Akşam saat 19.30 da hepimiz kuliste hazırdık.Bu arada paparazi olarak ben, resim çekmeye başladım.))) Zaten kızlarımızı görecektiniz, hepsi moda dergilerinden fırlamış gibiydiler.))) Vallahi maşallah diyeyim taş bebekti hepsi.Erkeklerde yakışıklı prens.))))Bu arada bol bol resim çektirdik. Ve valimiz geldiğinde de sahnede yerimizi aldık.

blankblank

Salon doluydu,ayakta izleyenlerde vardı.Koristlerimiz de ,solistlerimiz de ,saz heyetimiz de harikaydı.)))Şefimizin seçtiği son şarkıda,  rektörümüzü sahneye davet ettim ve beraber gençlerle birlikte, Eski Dost’ları söylediler. Sonrada Valimizi davet ettim, Valimizde güzel sözleriyle takdirlerini dile getirdi ve bizlere çiçeklerimizi verdiler.Son konuşmamı doğru düzgün yapamadım malesef,çünkü tonmaister  gazabına uğradım. Mikrofonları hemen kapatmış,bir sürede açmadı benim kapanış konuşmamda,böylece güme gitti.((((

Genç arkadaşlarım,konser sonrası beni, Nihavent Resturana davet ettiler. Ben de kabul ettim tabii.))))15 kişi kadardık sanırım çok güzel eğlendik. Oynadık.Konser sonrası stres attık.))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bu arada Sinop Üniversitesi 3. bahar şenlikleri kapsamı içinde, birçok etkinliklerde yapılıyor ve yapılmaya  devam ediyor. Bunlardan hemen ikisini size yazayım .Biri  16mayıs pazartesi günü, Eğitim fakültesi Kampüsünde,20.30 da HANDE YENER KONSERİ  ve ardından da, 17 mayıs Salı günü yine aynı yerde, Emre Aydın konseri olacak ,tüm halkımız davetlidir. Bilgilerinize efendim.)))

Eveeeet…..Başka konserlerde, yine sizlerle birlikte olmak dileği ile sevgilerimi sunuyorum herbirinize….))))))Hoşcakalııııııııııııın….))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

3 Yorum

  1. blank

    Konser güzeldi,konser sonrası da ayrı güzeldi…Çok eğlendik:)

  2. blank

    hande yenerin resimleri yoq:)

  3. blank

    ))))))))))Biraz zaman tanıyın, yükleyeceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.