İyi ki doğdun BEBİŞİM.))))))

İyi geceler..Saat gecenin bir yarısı olmuş bile. Bu akşam geç geldim, ama günlüğümü de yazmadan  yatmak istemedim. Halbuki nasılda uykusuzum. Dün akşam elimdeki kitabı bitireceğim diye uykum kaçtı, ama halada bitmedi.

Dünden de bahsetmedim aslında ben size, dün hava bir güzeldi ki Sinop’ta. Arkadaşlarla Strada Cafe’ye gittik. Bahçesinde oturduk, hele bir ara sıcaktan üstümüzdeki hırkaları çıkardık.

Akşamüzeri biraz serinledi ve rüzgar çıktı. Barınak’ta pizza yedik,dalga kırana yürüdük, yaz günlerini yad ettik eşimle.Umarım en kısa zamanda teknemizi indirir de hafta sonları denize açılırız.(Amiiiiiiiiiiin)

Gelelim bu güne….
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Yine arkadaşlarımla oturmadaydım, hoş sohbet, planlar projeler, hayaller derken akşam oldu.

Malum her Cuma akşamı olduğu gibi bu akşamda T.S.M. icraya gittik. Yani ayıptır söylemesi, yıllar sonra solom oldu.))))Çok mutluyum. Eşim karşı çıkıyor sen şarkı söyleme diye ama ben çok istekliyim.))))Mübarek sanki güfteyi de Ahmet Demiray benim için yazmış, İrfan Özbakır’da bestelemiş.))))Vallahi arkadaşlarımda bir şarkı insana bu kadar uyar diyorlar.)))))

Bu akşam özel bir geceydi…..Bebişim ‘in doğum günüydü.))))Şimdi bilmeyenler, kim acaba diye merak edebilirler hemen söyleyeyim efendim…Eski iş arkadaşım, koro arkadaşım, solistimiz,şairimiz Tülin’in doğum günüydü bugün. Ona sürpriz hazırladık. Tenefüse çıktığımızda (ben önce çıktım) masayı, pastayı ve mumları hazırlayıp onu bekledik. Kantine geldiğinde şaşırdı kaldı. Hiç beklemiyordu demek ki, çok şaşırdı ve sevindi.Tabii bu arada bol bol resimler çektirdik.

Bu akşamın başka özelliği de yine solist arkadaşlarımızdan birinin aramızdan ayrılışıydı. Sevgili Neşe’de ailesiyle birlikte Alanya’ya taşınmaya karar vermişler ve bu gece allahaısmarladığa geldi. Kaç senedir arkadaşımızdı, onun gidişine de üzüldük tabii..Bir yandan da Alanya’da kapımızın açıldığına da sevindik.))))Güle güle git Neşe’ciğim.Bizi unutma. Kendisine söz verdim zaten,60 yaşına geldiğimde Türkiye ‘yi dolaşacağım, o zaman gelirim yanına dedim.))))))Oooooooooooooo ne kadarda uzun yıllar vaaaaaaaar.)))))))))

Bu akşam ritimcilerimiz görevde oldukları için, çalışmamızı kısa kesti şefimiz ve bizde doğruca, Yelken Kulübe gidip Tülin’in doğum gününü kutlamaya devam ettik.Ertuğ’da uduyla geceye renk kattı. Hoş sohbetli bir gece oldu. Şarkılardan fal tuttuk.)))

Evet Tülin’cüğüm, çok güzel bir gece geçirdik, iyi ki doğurmuş anneciğin… Doğum günün tekrar kutlu olsun…Sağlıklı,mutlu daha nice nice yıllar diliyorum. Yılların seni yıpratmasına müsaade etme, sen hep kalbinin yaşıyla kal emi.?))))))))))))))Sizleri seviyorum arkadaşlarım.))))

Dün kü resimleride paylaşıp yatayım….İyi geceleeeeeeeer)))

blankblankblankblank

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

4 Yorum

  1. blank

    nilgünüm harika bir geceydi herşey için çok ama çok teşekkür ederim…hayatımda ki varlığını ve de varlığınızı bilmeyi öyle seviyorum ki inan bana kendimi çok zengin hissediyorummm….ömrüme ömür kattınız kafamda ki olumsuz düşünceleri sildiniz ..seni çok seviyorumm…herşey nasıl istiyorsan öle olur inşallah…sevgilerim sana gönülden sonsuz…kocaman öpüyorummmm:))))))

  2. blank

    Ben de bu güzel duygularını paylaşıyorum. İyi ki arkadaşlarımız var.)))))))Happy birthday Bebişim.)))))

  3. blank

    Canım arkadaşım şu an Ayancık’ta kardeşimdeyim. Hoşçakal turuna geldim buraya. Cumartesi-pazar buradayım.Tabi hemen bilgisayarın başına oturdum ,bizim Nilgün neler yazmış diye.Ben de sizlerden ayrılırken ilk defa aldığımız kararı sorguladım, çok üzüldüm …Canım benim sakın 60 yaşını bekleme haaa yurt dışına çıkarken benim oradan geçiver…Bak mutlaka bekliyorum ona göre tamam mı ? Seni çok çok öpüyorum.Kendine iyi bak.

  4. blank

    Canım benim…Kararınız hayırlı olur inşallah.Yüzünüz hep güler…Tamam, bu kadar ısrara 60 yaşını beklemeden geleyim o zaman.))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.