Sinop Üniversitesi T.S.M. Bölümü ve İcramız..

Dün kahvaltıda arkadaşlarım vardı. Ama bizim kahvaltı maşallah sabah 10.30 da başlıyor, akşam 17.30 za kadar sürüyor.))))Açık büfe anlayacağınız. Oturma, sohbet çok güzelde, yemek durumu sorun oluyor..Malum önümüz yaz..Yani öyle tahmin ediyorum.Bence Allah’tan ümit kesilmez.Bir gün YAZ gelecek göreceksiniz. Ama kaç gün sürer bilemem.)))

Bize de iyilik yaramıyor, yazın bayıldım, ölüyorum sıcaktan diye söylenirken, şimdide soğuk demeye başladık. Bize de yaranılmıyor. Aaaaa ne bu yaaa… Üşürsen giyinirsin, sıcak olursa çıkarırsın…İşte bu kadar.))))))))))Şikayet YOK.)))))

 

Bugün sporda hoca canımızı çıkardı. İçimden de diyorum ki, Nilgün iyi oluyor, dün o kadar yersen bugün de bu kadar spor yaparsın.))))

Bu arada dün,Atatürk Kapalı Spor salonunda Türkiye Folkler Yarışması yapılmış.16 yöreden katılmışlar. 1.Ağrı 2.Diyarbakır 3.Erzurum  olmuş.Diyarbakır’ın hakkı yendi deniliyor..Ama izlemediğim için bilemeyeceğim.Zaten bu konuda oterite de değilim. Umarım hak eden kazanmıştır.

Bugün öğleden sonra Sinop Üniversitesi T.S.M. bölümünün çalışmalarına katıldım. Çok iyiydi gençlerimiz. 10.Mayısta Konserleri var. Muhakkak bekleriz efendim.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Bu akşam icra çalışmalarımız çok renkli geçti. Çok güldük. Bu akşam 2. kez Kalbimde aşk ateşi var, şarkısını söyledim. Arkadaşlarım beğendi.)))

Yine her zamanki gibi bol bol resimler çektik..

blankblankblankblank

Artık paylaşma zamanı.)))

İyi geceleeeeeeeeeeeer))))

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.