Yoksun Sen..Sinop’un aşk şarkısı…

Bugün tesadüfen Facebook’ta gördüm bu videoyu. Sinop’un birçok yeri resmedilmiş,romantik şarkı eşliğinde. İzlemenizi öneriyorum.Acaba şarkıyı kim söylüyor, bilen var mı?????

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

8 Yorum

  1. blank

    kim yaptıysa bu videoyu,,kim yazdıysa bu güfteyi,,,kim bestelediyse bu şarkıyı,,kim yorumladıysa bu güzel şarkıyı ellerine, gönlüne yüreğine sağlık HARİKA olmuş….Hatice çiçeksever hanımefendinin de gözünden kaçmayıp NİLGÜNÜN GÜNLÜĞÜ WEB SAYFASINDA yayınladıkları içinde ayrıca gönül dolusu teşekkürler ederim..gerçketen bir bütün içinde düşünürsek MUHTEŞEM OLMUŞŞ…TEBRİKLER…

  2. blank

    Ben de çok beğendiğim için paylaşmak istedim. Sinop’un birbirinden güzel yerlerini müzik eşliğinde izlemek çok güzeldi.

  3. blank
    ATİLLA SAVAŞ

    Bu şarkıyı besteleyen, güfteleyen,yorumlayan,müziğini çalan,klibi yapan nacizane benim. Adım Atilla SAVAŞ şarkımı beğendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.Onur duydum.

  4. blank

    Çok sevindim bana yazdığınıza ,sizi merak ediyorduk. Sinop’ta mı yaşıyorsunuz.?

  5. blank
    ATİLLA SAVAŞ

    Ben Sinop Boyabatlıyım ama şu anda Marmariste yaşıyorum. Şarkıyı yazdığımda Sinop’ta aşıklar caddesinde geziyordum. Uzun yıllar önce idi.Görüşmek üzere.

  6. blank

    Videonuzu facebook’t a birçok kez izledim,halada dolaşıyor,kutluyorum sizi,herkesin beğenisini kazandınız.Marmaris’e Sinop’tan sevgiler..))

  7. blank

    Merhabalar ben Atilla SAVAŞ Yoksun Sen Sinop’ta şarkısının bestecisiyim hatırladıysanız.Damacanadan halı yıkama makinesi yaptım ve videosunu çekerek Youtube da yayınladım..Gayet İlginç ve faydalı bir video. Paylaşıp herkesin faydalanmasını sağlarsanız sevinirim. (” Damacanadan halı yıkama” olarak arayabilirsiniz) İyi çalşmalar.

  8. blank

    https://nilguncabaci.com/2012/02/ordan-burdan/
    Yukarıda ki linkte yayınladım. İyi bir buluş.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.