Busy woman…

Çok yoruldum…

Vallahi günlerdir koşturuyorum.Birde yağlı boya tablomu yetiştireyim diye uğraşıyorum.Tabloda  dikdörtgen ,boyayacağım diye ayakta durmaktan ,bugün pestilim çıkmış.Biliyorsunuz bu Cuma günüde,T.S.M. Konserimiz var. Yani şu sıralar acaip koşturuyorum.

Zaten farkındasınız sanırım fazlada internete girip birşey yazamıyorum,yoğunluktan.Haftaya Perşembe günü Halk Eğitim Merkezinin sergisi var, ayın 22si oluyor.23 de ben gidiyorum.)))

Ne ise bunlar tatlı koşuşturmalar. Hayırlısıyla şu konserimizde bitsin rahatlayacağım.

İşte böyle sevgili günlük…Günler koşturmaca geçiyor…Biz de bir yerlerden yakalamaya çalışıyoruz…

Sizler nasılsınız? Okullar tatile giriyor,neler var yaz programınızda?

Sinop’a geliyor musunuz?Karadeniz’in incisi,mavi ile yeşilin harmonisinde, sizleri bekleyen güzel Sinop’u mu, ziyaret etmek var mı listenizde?

Haydi iyi geceler…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.