Popstar Alaturka Yarışmasının 1.Sİ UTKU, bizlerleydi..

Merhaba…Biliyorum şu sıralar günlüğümü çok ihmal ediyorum.Ama inanın çok meşgulüm.Dokuz köyün düğünü bir araya geldi.(Doğru mu yazdım acaba.))))

Bir yandan, resmimi tamamlamak istedim, 3 tam gün kursa gittim. Bir yandan eşim dükkana bak ,tekneyi hazırlamam gerek diyor,bir yandan yarın konserimiz var ,onun çalışmaları, bir yandan gezi telaşı…Ayy vallahi çok yoruldum. Şimdi hayırlısıyla şu konserimizi de bir atlatsak, sonra rahatlayacağım. Stresim bitecek.

Dün akşam son provalardaydık.Bir de baktık,bizim UTKU geldi. Eski arkadaşımız,konservatuvarımızda yetişme.Nasıl sevindik anlatamam. Güzel sesinden bizi mahrum etmedi,2 şarkı söyledi bizlere,tenefüstede her birimiz resim çektirdik, aramızda olması gecemize renk kattı.

Dün akşam solist arkadaşlarımın şarkılarını videoya alıp size tanıtım filmi hazırladım.Ama birkaç saattir onunla meşgulum.ekle ,küçült,kaydet derken çok zamanımı aldı.
17hazıran T.S.M.Konser Tanıtımı ncabaci
blankblankblankblankblankblank

Arkadaşlar gerçekten bu web sayfası işi öyle kolay bir iş değil.Çok vaktinizi alıyor. Hergün güncellemezseniz okuyucu kitleniz düşüyor. Haaa okuyucu kitlesi düşse ne olur? Tabiki hiç birşey çünkü reklam amaçlı yapmıyorum. Tamamiyle kendim için,ama zevk alıyorum sizinlede paylaşmaktan. Sinop dışındakiler bilgileniyor,Sinop’la ilgili haber alıyorlar, Sinop içindekilerde memnunlar.İşte böyle sürüp gidiyor. Başka internet sitelerinden teklifler alıyorum,bizim sayfamızada yaz diye ama mümkün değil.Ben kendiminkine zor yetişirken ,başka yerde yazmam çok zor.

Size yazmayı unuttum arkadaşlar.Önceki gün yine sağlık müdürlüğüne gidip , Vücut Analiz Makinasının gelip gelmediğini sordum.23 temmuzda gelecekmiş.Sinop Devlet Hastanesi alacakmış.Dolayısı ile biraz daha bekleyeceğiz.

Bu arada, Sinop Kız Meslek Lisesi sene sonu sergisini,Sinop Müzesinde açmış.Bu sabah gittim. Harikaydı. Kimin fikriyse kutluyorum. Sergiye giden ,müzeyide gezmiş oluyor ,hem de ücretsiz. Sergiledikleri resimler,el işleride muhteşemdi.Emeği geçen herkesi kutluyorum.Sergi yarın sonmuş,bilgilerinize. Kaçırmayın,muhakkak gidin diyorum.

blankblankblankblank

Halk Eğitim Merkezinin sergiside, 22 Haziran Çarşamba günü, saat 17.00 de Kemalettin Sami Paşa Spor Salonun da açılıyor,bilgilerinize.

Bu arada yarın Metropol Alışveriş merkezinin,araba çekişi var.Utku araba çekiliş yapacak.Sakarya Caddesinde sahne kurulacak ve orada çekiliş olacakmış.Sanıyorum saat 11.00 de olacakmış,bu haberide size ulaştırayım. Hayırlısı ile şu günlüğümüde size bir yayınlayayım,hemen kendi işlerime bakacağım.)))

Dün akşam konservatuvardan çıkınca arkadaşımla biraz dolaştık. Ay öyle bir görünümdeydiki,arkadaşıma şu güzelliğe bak sanki ay tutuluyor dedim.))))Meğer gerçekten ay tutuluyormuş.Nasıl kaçırdım o görüntüleri.(((Çok üzüldüm sonra eve gelince biraz çektim. Çok değişik görüntüler çıkmış ortaya.)))Yinede paylaştım sizlerle.Eveeeet şimdilik bu kadar.

blank

Yarın akşam Bahar Konserimize bekliyoruz sizi..Birbirinden güzel koristleri, solistleri sazendeleri kaçırmayın. Hem Utku’da olacak konserimizde..

Sizleride bekliyoruz gelin tamam mı?)))))

Hoşcakalın şimdilik..

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.