Aaaaa neden kimse yok?)))))

Bu sabah saat 10.30 da Metropol’ün araba çekilişi vardı.Aldım fotoğraf makinamı gittim. Sanmayın ki bana çıkarmı diye heyecandan gittim.))))Yok canım nerdeeee…. Ben oradan toplasan en fazla 20 tl lık alışveriş yapmışımdır,daha fazla değil.Dolayısıyla yarışmaya katılma şansım yoktu. Maksat ortamı görüntülemek ve Utku ‘yu izlemekti.Ama saat 12.00ye geliyordu  ayrıldım.Utku’yu izleyemedim.Çünkü  salonda konser provalarımız vardı saat 12.00 de, ona katıldım. Bu arada arkadaşlarım, harıl harıl sahne düzeniyle uğraşırken, beylerde ohhhhh maşallah,ekmek elden su gölden misali oturuyorlardı.)))))

Provalarımızı, resim kursundaki arkadaşlarımda izlemeye gelmişlerdi,onlarıda görüntüledim.

Şimdi geri sayım başladı….16….17….18… 19… 20…20.30 Bingooooooooooooo.))))))blankblankblankblankblankblankblank

Haydi bakalım akşama bekliyoruz sizleriii….Sakın gelmemezlik etmeyin, sonra çoook üzülürsünüz,ben den söylemesi.)))))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.