Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M.Bahar Konseri.

Resmin devamı için,üstünü tıklayınız.

Konserimiz var ,konserimiz var ,hazırlanıyoruz,çalışıyoruz derkeeeen….İşte o da oldu bitti….Herzaman ki gibi çok güzeldi. Ama o kadar sıcaktı ki,bir ara durgunluk geldi üstüme..Ya dedim sıcaktan mı nedir,başlarda kendimi sözlüye çıkmış talebeler gibi hissettim,karşımdada büyük bir jüri. Tabii bu yazdığımı seyircimizlede paylaştım.Sonra çıktık o durumdan yine neşe ve çoşkuyla söyledik şarkılarımızı.Ama öyle sıcaktı ki…
Valimiz gelemedi,vali yardımcımız ,belediye başkanımız ve defterdarımız vardı,protokolde. Ve tüm yerler doluydu.Hatta üst katta çoğu kişi ayakta seyretti.

17hazıran T.S.M.konserı kapanısı ncabaci
Konserin kapanış  görüntüleri.İzlemek için,yazının üstünü tıklayınız.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Size daha önce resimlerini ve videolarını yayınladığım genç bir kardeşimiz vardı aramızda Batuhan Gençer. 4 haziranda ,Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Nevşehir’de yapılanT.H.M. Bölge yarışmasında 3. Oldu. Bu kardeşimiz Eylül ayında da Bodruma ,Türkiye finallerine gidecek. Müthiş bir ses ..Bir kez daha başarılar diliyorum Batuhan’a..
Bakın Utku’da Sinop Belediye Konservatuvarında yetişme. Aferin ama ne güzel yerlere geldi.TRT nin, Akşam Sefası programında söylüyor. İstanbul’da 2 ünlü yerde de sahne alıyor. Popstar Alaturka’da 1. Geldiğinde verilen evide almış,çok sevindim .Güle güle otursun.

Konserimizde de, 2 güzel şarkı seslendirdi. Dİnmiyor hiç bu akşam ve sevgi çiçekleri.İkisinide severim.Ağzına sağlık Utku’cuğum.)))
Sinop sanata düşkün.Dünyaca ünlü karikatüristimiz Seyit Saatçi Sinop’lu. Söz yazarı Levent Bektaş Sinop’lu.Utku desen öyle..Batuhan’ın geleceği parlak.))))Maşallah yani.)))
İşte güzel ve bir o kadar da yorucu bir gece bitti. Neden yorucu ayakkabıların yüksek oluşundan.)))))Ayy ayy konser öncesi ve konser sonrası ayaklarımızı koyacak yer aradık vallahi.)))Nedir bu bayanların çektiği yüksek topuklardan.)))
Ama, kadını gösteren topuklu ayakkabı yani.)))Çok severim ,ama çok nadir giyebiliyorum,sonrada ahhhh ,offf değip duruyorum.))))
Bu akşamda yemek var. Eeee hakkımız ama başarımızı kutlamak, değil mi?)))Hepimiz hak ettik. Ben şefimizi,saz heyetimizi,korist ve solist arkadaşlarımızı ve emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum.İyi ki varsınız arkadaşlarım.Sizleri seviyorum.)))))
Şimdi ben hemen resimleri paylaşayım. Ve ardından da bu günü sakin bir şekilde geçirmeye çalışayım. Çok yorulmuşum, çooookk.Benim güzel bir tatile ihtiyacım var.)))))Nereye gitsem acaba??))))))))))))))))))
Haydi sizlerede güzel hafta sonları diliyorum.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Harika bir konserdi..
    Ses sanatçısı arkadaşlarım , saz sanatçısı arkadaşlarım herbiri ayrı ayrı değerli , ayrı yerleri var. Biraraya gelince de muhteşem bir topluluk ortaya çıkıyor. Konservatuarın yetiştirdikleri ve yetiştirmekte olduğu değerler hep birlikte iç içeydi dün akşam..Benim gibi her arkadaşımın da bu topluluğun arasında olmaktan ne kadar mutlu olduğunu ve ne kadar gurur duyduğunu biliyorum.
    Aslında Orhan Yılmaz ne kadar da övgüye layık ve başarılı bir topluluk yöneticisi anlatamam. Bütün topluluk üyeleri ve Orhan Bey’i bir kez daha buradan tebrik ediyorum.
    Nilgün Hanım sizi de tekrar tebrik ediyor ve bu güzelliklerin duyurulmasındaki çabanız için de ayrıca teşekkür ediyorum..
    Saygılarımla..

  2. blank

    NİLGÜNÜM ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK HARIK BİR ÇALIŞMA İYİKİ VARSIN…GÖNÜL DOLUSU TEŞEKKÜRLERİMLE ÖPÜYPRUM SENİ…))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.