KONSER SONRASI YEMEĞİMİZ..

Günlerin yorgunluğunu  ve stresini, güzel bir konser sonrası, yemeğinde attık.))))

Önce bir arkadaşımızın oğlu evleniyordu,düğüne gittik,tebrik ettik ve sonrada doğruca,Nihavent Resturanta..

Tam 40 kişiydik dün gece. Birbirinden güzel solistler olunca,muzik susmadı.)))Ne kadarda özlemişiz böyle bir yerde bir araya gelmeyi,tüm kurtlarımızı döktük.))

Uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı da gördüm dün gece. Arkadaşım Sinop’ta yoktuda ondan görüşememiştik,yalnış anlaşılmasın.)))Bu arada mücevher sponsorluğumu yapan Aynur Kuyumcu’yla da karşılıklıydık.))))

Ya  millet. Rica ediyorum sizden,konser günlerinde bana kuaför yönünden,kıyafet yönünden sponsor olsanıza. Bakın sizin burda reklamınızı yaparım fenamı?))))

Resmini çekerim…………….giydiğim ürün şu mağzadandı diye de yayınlarım.)))))Ne dersiniz????Bence çok iyi fikir,günde ortalama 250-300 tekil şahısın tıkladığı bir sitenin reklamına girmek, iyi birşey olsa gerek.)))İleride bu işi parayla yapabilirim ona göre.)))))

Batuhan döktürdü yine dün gece.Canım yaa, Allah nazarlardan saklasın çok tatlı çoçuk.Dün akşamda annesiyle yemeğe katıldı ve bize 2 güzel şarkı söyledi.Bir ara mekan sahibi Ahmet,yanıma gelip abla sen de şiir okuyacakmısın dedi.Hayır, ben bu gece şarkı söyleyeceğim dedim.)))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Piyanistimiz Necmi’de , o şarkıyı tam bilmiyormuş,bizim koro ile birlikte yaptık müziği.))))Ayy çok güzel söyledim.))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yani sevgili okurlarım, dün akşam ki yemeğimiz ,tam bir dostluk,tam bir aile,tam bir arkadaşlık çerçevesi içinde geçen, harika bir yemek oldu. Serviste güzeldi.

Ben yemeğe katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepimiz bir aileyiz, dostuz, kardeşiz. Bu duyguyla tüm arkadaşlarımı çok sevdiğimi buradan bir kez daha söylüyorum.İyi ki varsınıııııııııııııııııııııııııııız.))))))

Yemeğe katılamayanlar ,birdaki sefere inşallah diyorum.)))))Hepinize sevgileeeeeeeeeeeer))))

Tüm babaların, babalar günü kutlu olsun.))))

Sınava giren öğrencilerimizede başarılar diliyorum. İyi pazarlaaaaaaaaaaaaar)))

Burada yağmur yağıyor,olsun…Benim gönlümdeki bahar çiçeklerini suluyor, daha canlı açmaları ve çiçek vermeleri için…Sizin oralarda hava nasıl????

En önemlisi gönlünüzü havası nasıl.??????Havanız hep güzel,yüzünüz hep mutlu,sağlığınız hep yerinde olsun.))))) Bu günde bir türlü bitiremedim yazımı.)))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    MERHANBA..Sponsor fikri hiç fena değil, esnaf olsaydım o konuda hemen atlardım seve seve olurdum..Senin gibi pozitif birinin taşıdığı şeylere de çok şey katacağına eminim Nilgün abla ama seçimi mümkünse sen yap derim.. sevgiler.öptüm.

  2. blank

    ))))Vallahi Gül’cüğüm çok iyi fikir bence de. Seçimi tabiki ben yapacağım.)))))))))))))))))Sana da iyi çalışmalar diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.