Eğer hava güzelse ve günlerden pazarsa…..

Havanın günlerdir kapalı oluşu ve ruhunuzu sıkışı göz önünde bulundurulursa, pırıl pırıl bir Pazar günü, neler yapılmaz değil mi?

İşte bizde, böyle güneşin tepemizde pırıl pırıl parladığını görünce, hemen organizasyon yaptık arkadaşlarla. Ani bir organizasyon olduğu için bazı eksiklerimiz vardı.Mesela en önemlisi şezlong almamıştık kendimize. Daha doğrusu masa buluruz diye düşünmüştük.

Ama anacığım görecektiniz ana baba günüydü Akliman. Havayı güzel gören herkes kendini piknik alanlarına atmıştı.

Biz öyle teferruatlı gitmedik, mangal yakmadık anlayacağınız. Ekmek arası köfte, ayran, ardından yazmayayım diyetisyenim okuyabilir))))v.s. vardı.Çayımızıda ihmal etmedik tabii.

blankblankblankblankblankblankblank

blankblank

Ben en önemli aksesuarlarımı almıştım yanıma. Fotoğraf makinam ve tripod…Olmazsa olmazlarım arasındaydı. Ben elimde tripodu taşıdıkça arkadaşlarımda güldüler. Ama fena mı ettim,otomatik çekimler yaptım,hepimizin aynı karede yer alması için. Böylece kimseye rica etmemize gerek kalmadı. Sonra panoromik çekimleride tripodla çok iyi yapıyorsunuz. Bu arada dolaşırken piknik yapan bazı arkadaşlarıda görüntüledim.Ayancık İnönü İlköğretim okulundan bir grupta, Akliman’da gezinti yapıyorlardı.Onlarda bana poz verdiler.

Yakında ailenizin fotoğrafçısı olacağım.)))Artık beni elimde fotoğraf makinasıyla düğünlerde, nişanlarda görürseniz şaşırmayın.))))Yarı fiyatına çekerim artık resimlerinizi.)))))))Eeee bir şekilde çıkarmam lazım fotoğraf makinasının parasını değil mi?)))))))

Sevgili okuyucularım,canlarım…

Bir Pazar günü böyle geçti,umarım sizinde güzel geçmiştir.Yarın Pazartesi,işe gidecekler üzülmesin,hafta sonuna 5 gün kaldı.)))))Sevgiler hepinize….

Resimlere bakın , içinizde profesyonel fotoğraf çeken arkadaşlar varsa bana fikirlerini ve önerilerini yazsınlar lütfen..Please … I need your help….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.