Günümüz aydın,havamız yağmurlu….

Epeydir yine işlerden sesim çıkmıyordu. Okuyucularım merak etmesin diye bir günaydın demek istedim.

Bugün yine yağışlı Sinop.Aynı sonbahardayız, kış geliyor gibi.))))Napalım,havamız nasıl olursa olsun,yeter ki gönlümüz bahar olsun.))))))Sağlığımız yerinde olsun,en önemlisi o.

Biraz canımız sıkılıyor havayı böyle görünce ama ,yapacak birşey yok.

Sahi,sizin havanız nasıl?

Hepinize sağlıklı, bahar tadında günler diliyorum.Gönlünüzün çiçekleri hiç solmasın,yüzünüzden de tebessüm eksik olmasın.

Sevgiler Sinop’tan….

blankblank

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Ayvalık’ta hava oldukça sıcak ve gönlümüzün çiçekleri de bahçemizin çiçekleri de oldukca canlı bu canlılığı birlikte paylaşalım haydi Ayvalığa…

  2. blank

    Nalan’cığım ,iyi reklamdı,kıskandım.))))Bu hafta sıcaklık 5 dereceye kadar dusecekmıs.Biz yazı mevsimini unutacağız galiba.))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.