Nasıl başlasam ki?

Allah Allah bu gün, günlüğüme ne ad vereceğimi bilemedim…Neden dir bilmem,bir garibim bu gün..Ay pardon pardon…Buldum neden olduğunu.((((Ama ne ise şimdi yazmayayım,sonra istersem yazarım. Pek de önemli değil aslında, ama işte etkileniyorum ister istemez.

Eveeeet efendim…Bırakalım bu tür düşünceleri,olumlu düşünelim ve olumlu olsun,değil mi ama?))))

Y a dün akşam hava durumuna baktım 15 günlük,yok anacığım yok, bu sene yaz olmayacak sanıyorum.Cuma günü hava sıcaklığı 6 dereceye kadar düşecekmiş. Bazı geceler 4 derece olacakmış. Ben terlik yerine, yine çizmelerimi çıkarayım anlaşıldı.)))))
blankblankblankblankblankblank

Dün liseden arkadaşlarımla beraberdim,Barınak Cafe’ye gittik.Nurgül İstanbul’daydı  belki 6 aydır, özlemişiz, sohbet sohbet zor ayrıldık birbirimizden,yazları oturmamıza ara verirdik ama karar aldık,en kısa zamanda tekrar buluşacağız.

Akşamda konservatuvar vardı. Geçen hafta rahatsızlanan arkadaşım çok iyiyidi. Pasta getirmiş iyi oluşunu kutladık)))Bu sefer de başka arkadaşımın babası rahatsızlanmış,hastaneye kaldırmışlar ona üzüldük.Acil şifalar diliyorum Hüseyin amcama.

Bu arada az resim çektik ,pek havamız yoktu dün akşam,insan hastalıkları duyunca üzülüyor tabii. Herkesin bir yaşlısı ve hastası var. Bizim jenerasyonda ya anneler ya da babalar muhakkak rahatsız veya yaşlılık hastalığı çekiyorlar. Birçok sorunlar yaşanıyor.Tabii elde değil üzülüyorsun.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin,bakana da ,baktırana da çok zor tabii.

Tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

Gününüz güzel geçsin. Sağlıklığınız eksik olmasın.Yüzünüzden gülücükler,kalbinmizden sevginiz hiç eksilmesin.Hepinize güzel hafta sonları diliyorum……..Tamam anlaştık mı?)))))))

Haydi şimdi resimleeeeeeeeeeeer. Bu arada Ethem’e torpil geçip tek resmini yayınlıyorum, eşi özlemiştir şimdi onu, biraz resmine bakıp hasret gidersin.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.