Bir doğum günü daha…Ve SİNOOOOP…

Günlüklerime yetişemez oldum. Günlük değilde iki günlük birden mi yazsam acaba.))))

Nasılsınız arkadaşlar,keyifler yerinde mi?

Sinop’ta bugün hava bayağı güzeldi.Hatta sıcakdı desem yeridir. İlk kez doğru dürüst denizde yüzdüm.Ne ise ben bugünden deği önce dünkü doğum gününden bahsedeyim. Arkadaşımızın doğum günüydü,süpriz partimizi hazırladık. Pastalarımızı yedik,oturmamız çok güzeldi, birazda Norveç anılarımızdan bahsettik ve özlem giderdik.

Akşam havanın güzelliğinden istifade eşim teknede yemek yiyelim dedi, ben de duran teknede yiyeceğiz sandım. Meğer denize açılacakmışız,bu daha kulağa hoş geldi tabii. Ne de olsa bana resim çekme fırsatı doğuyordu. Havada bir güzel,rüzgar yok,Sinop karşımda tüm ihtişamıyla duruyor.))))Ya  o kadar çok yer gördüm, cenneti anımsatan yerler gördüm, ama illede Sinop diyorum.Napayım seviyorum bu şehri.))))
blankblankblankblank

Ayışığı mevkiinde demir atıp yemeğimizi orada yedik,sonrada Sky Kulübünün önüne demir atıp ışıl ışıl parlayan sahili seyrettik.))))Bu arada gezinti teknelerinin her biri ışıklarla süslenmiş, gelin gibi kırıta kırıta süzülüyorlardı denizin üstünde.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bir teknede yazıyordu 1 saat,kişi başı 5tl diye vallahi çok iyi fiyat geldi bana,arkadaşlarla değerlendirmeli.Terkne kullanma belgem var ama,ben hala başka bir tekneyi kiralamayı düşünüyorum. Çık çık çıııkk çok ayıp.)))

Dün akşam dalga kırandaki fener yanmıyordu. Yetkililere duyurayımda fenere ampul taksınlar.

Sinop Tarihi Cezaevi, Sinop Kalesi ışıkların dansıyla daha bir güzel göründü gözüme. Eve gelir gelmezde hemen Kopenhag’ı anlattım size ve resimleri hazırladım. Vallahi saat 2.00 ye geliyordu yattığımda.

Yurt dışında birsürü resim çekmişim,hepsini incele seç,çok zor çoook.)))Ama ben zoru seviyorum galiba.)))))

Haydi dünü bitireyim artık ,bugüne geceyim…Yok ama yaaa, bugünü de yarın anlatayım olmaz mı.?

Olur oluuur, bal gibi olur.)))))Haydi iyi geceler…Sinop çok güzel bu akşam, kaçırmayın bu güzelliği haydi sahileeee.))))

Heyyyy uzaktakileeeeeeeeeeer, çektiğim kısa metrajlı videolarımı izleyerek Sinop’u görebilir, bilenlerde bakarak, hasret giderebilirler…Tamam tamam teşekküre gerek yok,rica ederim, size can feda)))))

Sinop’ta akşam. ncabaci

Sinop’ta gün batımı. ncabaci

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

4 Yorum

  1. blank

    Teşekkürler Nilgüncüm Biz de yeni geldik, Sinop’u telefonda anlatmak yerine sayfanı gönderdim dışardakilere. Mehtap bizden harikaydı erken dönmüşsün galiba, mehtap resmin yok:)))) Resimler uzaklara gidiyor ona göre çekmeyi ihmal etme.Sevgiler.

  2. blank

    Hoşgeldiniz. Benden de size kocaman sevgiler.)))Mehtabı ben görmedim ,demek ki erken dönmüşüz.)))

  3. blank

    Nilgün hanım tebrikler.Makine kalite olunca fotoğraf ve karelerde konuşuyor yani..

  4. blank

    Çok motive edici yazmışsın, teşekkür ediyorum. Devamlı çeke çeke öğreneceğim herhalde.Güzel yorumların için teşekkürler.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.