ADA BEBEK…

Dün liseden arkadaşlarımla bir aradaydım. Arkadaşımın biri süpriz yaptı, Rusya’da yaşayan kardeşinide  yanında getirince muhabbetimiz daha da arttı.))

Biraz Rusya’daki yaşantıyı dinledik,biraz benim seyahat anılarım,sohbet derken zaman yine uçup gitti.))Henüz seyahat listemde Rusya yok.Ama ileride  Volga Nehrinde bir tura katılabilirim.))))

Bu arada ilerleyen saatlerde başka bir arkadaşımda torunuyla gelince masamız iyice şenlendi. )))Ada Bebeği indirmedik kucağımızdan. Ne kadarda özlemişim bebek sevmeyi.)))Ama sanki kristalmiş gibi korktum kucağıma almaktan.)))

Ada’cığım pek güzel ve uslu bir bebek.Allah nazarlardan saklasın. Maşallah.


blankblank

 

Haydi hepinize güzel günler diliyorum.)))

Not:Bugün hava harika..Deniz süpeeeeeeeeer. Kaçırmayın sakın bu havayı,haydi denizeeeeeeeeeeee.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.