Kuzey Yıldızı 2….Sinop..

 

Başlığa Sinop yazınca, kendi kendime güldüm.))))Günlerdir seyahat anılarımı yazarken, her defasında Norveç yazıyordum,şimdi Sinop  yazmaya başladım.))))

Yani anlayacağınız,kürkçü dükkanına artık döndüm. Nihayet , günlüklerimi artık Sinop resimleri süsleyecek. Zaten varmı Sinop gibisi? Doğmuşum ,büyümüşüm, sevmişim sevilmişim. İş hayatım yaşantım Sinop’ta geçmiş. İyi ki de geçmiş. İnsanıyla,doğasıyla gönlümün sultanı bu şehir.))))

Napim seviyorum? Birçok yer görsem de, birçok yere gitsem de, illede memleketim. Değişmem kardeşim ben bu şehri hiç bir yere.))))

Dün akşam hava durumu , Sinop’un yağmurlu olacağından bahsediyordu. Ama biz yine de geceden Kuzey Yıldızı 2 Gezi Teknesinden randevu alıp, bu sabah  3 saatlik bir tura çıktık,arkadaşlarımız ve misafirlerimizle.Havada şansımıza bir güzel bir güzel anlatamam. Deniz deseniz ılıman,keyifler ganiydi yani.))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Biraz denizin altını,biraz  üstünü çektim, hoş sohbet bir 3 saat geçirdik. Sahildeki plajlar çok doluydu. Malum günlerdir de bir yağıyor bir açıyor,gelen turistler havayı güzel buldumu da değerlendiriyor tabi.. İyi de yapıyorlar.

Geçen akşam yürüyüşe gidelim dedik, 5 dakika sonra bir yağmur başladı aman Allah’ım, sanki sel götürdü her yeri. Neyse ki Sky Garden’a sığındık. Gök gürültüsü,şimşekler arasında değişik bir gece oldu bizim için)).

Bugün arkadaşlardan ayrılırken,en kısa sürede tekne gezilerimizin devamını yapalım diye sözleştik.

blankBakın kısaca tekrar bahsedeyim. Kişi başı 5 tl ye, 1 saat gezebiliyorsunuz. Kişi sayınız çoksa, bu seferde saat ücreti 50 tlye 1 saat geziyor veya bizim gibi istediğiniz yerde konaklayıp ,yüzüyorsunuz.Bu fırsat kaçar mı? Kaçmaz,kaçmaaaaaaaaaz.))))Eee o halde ne yapacaksınız??????

Hayati Özkoca- Salih Talat Çevikalp:0545 575 90 15’i arayacaksınız…Reklamları okudunuz.))))Hoşcakalın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Günaydın, ben mi benzettim yoksa sahiden Ebru da varmıydı resimlerde? öpüldünüz 🙂

  2. blank

    Evet Ebru yeni geldi.Ben de seni öptüm.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.