EJDERHA DÖVMELİ KIZ…

Geçen hafta size kütüphaneden 3 kitap ödünç aldığımı söylemiştim. İlk olarak Ejderha Dövmeli Kız’ı okudum. Kitap da maşallah, tam 646 sayfa. Önce teleşa kapıldım,2 haftada 3 kalın kitabı nasıl okuyacağım diye. Ama inanırmısınız, o koca kalın  kitabı tam 4 günde bitirdim)). Tabii bu kadar kısa sürede bitirmemin sebebi de ramazan oluşu. Gündüzleri  gezmediğimiz için, öğleden sonra işlerim bitince okumaya fırsat buluyorum.

Gelelim konusuna….Polisiye,cinayet….Korku ,şiddet herşey var. Bu kitap hakkında daha önce 2arkadaşım çok güzel demişti,hatta bir gece arkadaşım, bitirmek için sabaha kadar uyumamış.)))

Kitabın arka sayfa yorumlarında, çok etkileyici,çarpıcı olduğu yazıyordu, sanırım ondan olsa gerek, çok büyük beklenti içine girdim yine.

İlk 200 sayfadan sonra, daha bir heyecanla  okuyorsunuz. Daha sürükleyici oluyor.

Cinayete kurban gittiği düşünülen bir kızın,kim veya kimler tarafından öldürüldüğünün bulunması için tutulan bir gazeteci ve  sorunlu, bilgisayar kurdu, Ejdarha Dövmeli bir kız  yardımcısı…

Karşıda köklü ve geniş bir aile, normal görünümlü, sorunlu insanlar…

Bu kadar açıklama yeter… Polisiye seviyorsanız okuyun derim…

Ama şu anda elimdeki kitap bundan daha etkiliyici geldi bana. Hele bir bitireyim anlatırım.)))))))

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.