İSTAVRİT-PALAMUT…

Dün havamız harikaydı.. Önce biraz palamuta dolaştık ama tık yoktu.

Karakum üzerinde biraz yüzdük. Şimdi artık paletlerle suya zorda olsa dalabiliyorum.Dipten gitmek harika. Denizin dibinde çok güzel görüntüler var. Değişik yosunlar,balıklar,yengeçler..Bayağı ilgimi çekmeye başladı. Oğlum ve yeğenim dalgıçlık kursu alıyorlar,oğlum 3yıldız oldu,yeğenim 2 yıldıza yeni başlayacak. Ben dalmaktan korkarım diye düşünürdüm ama,şimdi o kadar da ürkütücü gelmemeye başladı, ne yapsam ki???Durun biraz daha düşüneyim, belki ben de kursa giderim.

Oruçtanmıdır ,yoksa hani derlerya Ağustosun yarısı kış yarısı yaz diye ondan mıdır,sanki denizde sonbahar havası hakim. Dün deniz, yazın bitmek üzere olduğunu söylüyor gibiydi . Belki de ramazan olduğundan fazla yüzende yoktu,teknede. Bizde daha sonra istavrit avına çıktık. İstavrit çok boldu,7-8 er çektik her defasında,ramazan olduğu içinde erken dönmeye çalıştık ama,iftara uçu uçuna yetiştim vallahi.)))
blankblank

Sonrada malum ramazan gecelerinden birini yaşadık.)))))

Sevgili günlüğüüüüüm….İşte böyle yazacaklarım…

Bana müsade, şu son aldığım kitapda çok güzelmiş, gidip onu okuyayım biraz.)))))

Haydi haftaya güzel başlayın,güzel geçsin,tamam mı?Sevgiler Sinop’tan..)))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Allah sizi nazarlardan saklasın inan kıskandım:))
    Ben de istavrit tutmak istiyorum!!!!!!!
    Ben de Sinopta yaşamak Nilgüne takılmak istiyorum!!!!!!!

  2. blank

    Amin İffet’ciğim Amiiiin.)))
    Gel hayatım, çıkalım beraber balığa,tutalım istavritlerimizi…..Gel takıl bana.)))))Olmadı emekli olduğunda yerleş Sinop’a.))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.